![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto kilka fotek z mojego nowego domku, który dzisiaj skończyłem przerabiać.
Zapraszam do oglądania i oceniania. EDIT: Dzisiaj wprowadziłem kilka małych poprawek. Wielkość: 30x20 Wartość parceli: -umeblowana 150 513$ -nieumeblowana 41 542$ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za obejrzenie. PS Sorry, że zdjęcia nie są po kolei. Ostatnio edytowane przez megasimolxd : 15.04.2011 - 14:34 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ogólnie bardzo fajnie, dobre ustawienie mebli i ogólnie zagospodarowanie przestrzeni, ale... Nie znoszę tyle bieli. Łazienka mi się podoba najbardziej, za sprawą ścian
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No, to thx za radę chyba przesadziłem z tą bielą następne domki nie będą już mieć tyle bieli
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A ja przeciwnie uwielbiam biel w simowych domach-zaś łazienka straszna przez kolor scian
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
już zmieniłem kolor ścian w łazience bo mnie drażnił. Teraz jest bardziej "łagodny" .
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryłą ciekawa, podoba mi się miejsce na samochód i jak głównie zawsze te śliczne kwiatki... Bardzo podobają mi się sypialnie, w tym bardziej ta która jest bliżej basenu.. podoba mi się również, że tak powiem druga strona kuchni, czyli mały salon z Tv. Z całego domu trzy rzeczy mi się nie podobają..
1. Łazienka, ładnie umeblowana, a jak chwile popatrzę to dostaje oczopląsów od koloru ścian oraz podłogi.. w tym jest złe to że cały dom jest w delikatnych kolorach, a jedyna łazienka jest, że taka jakby, świecąca. 2.nie podoba mi się pokój z książkami, komputerem i gitarą, to chyba bawialnia,, tam wszystko się zlewa!! (chodzi o kolory, prawie cały pokój jest biały) 3. Kolor domu z zewnątrz, jest całkiem ładny, ale (moim zdaniem) jeżeli dach jest płaski, to dać kolor delikatny (bo dach zazwyczaj biały), ale jeżeli takie ściany, to dach wyższy, (wypukły ![]() To wszystko... moja ocena - 8/10 (o ile cb interesuje!!) (pierwszy raz aż taki zawiły tekst napisałam - to straszne ![]() Ostatnio edytowane przez Ceasaries : 15.04.2011 - 12:56 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
meble w tym domku nie przypadły mi do gustu ( tylko moje zdanie!!!) Ale za to bryła bardzo mi się podoba ze względu na jej prostotę i i to drewno
![]() 9/10 (-1 za to że te meble mi się nie podobają za bardzo) |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
nic dodać nic ująć. dom ładny, delikatny, przytulny.
9,5/10 0.5 za gitarę. ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ogólnie dom nie w moim stylu. Za bardzo nowoczesny. Nie podoba mi się w nim dużo fioletowego i niebieskiego koloru.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Domek jest całkiem fajny, ale jakoś nie powalił mnie na kolana.
łazienka ma zbyt krasiate ściany. Ten wzór mógłby być, ale np do połowy ścianki. Dziwne okna w kuchni - przy okazji brak tam firanek i pomieszczenie wydaje się nieskończone. W niektórych miejscach trochę puste ściany. Otoczenie trochę wieje pustkami. Jedno drzewko nie wystarasz. Fajny pomysł z garażem. Ogólnie domek taki sobie. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|