![]() |
#401 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja jestem miłośniczką zwierząt i mam nawet taki nick
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Guest
|
![]()
Konie raczej będą, no bo były na zwiastunie (the best think ever)
Mi właśnie zależy głównie na psach, kotach i koniach. Jakimś mniejszym zwierzakiem (świnka morska może być) na pewno nie pogardzę ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Guest
|
![]() Cytat:
--- Konie powinny być, oby było nowe miasto, a i sklepy z karmą itp. ![]() Już nie mogę się doczekać, mianowicie bardziej czekam na Pokolenia. |
|
![]() |
![]() |
#405 |
Guest
|
![]()
po to żebyś się głupio pytał? O.o
sklepy zoologiczne powinny być,tak jak w jedynce. @down - a ty jesteś wyjątkowo upierdliwy ![]() Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 07.04.2011 - 19:14 |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja bym się ucieszyła, gdyby dali różne wielkości akwariów i klatek. To by było realne. Chociaż z drugiej strony i tak bym raczej kupowała największe, jakie są, bo nie chcę dręczyć nawet Simowych zwierząt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
Myślę, że przeciek do netu tego zwiastunu zwierzaków wcale nie zadziała na korzyść EA. Wiele osób odpuści sobie "Pokolenia" i będzie czekało na zwierzaki. Oglądając zwiastuny obu dodatków miałam wrażenie, że są jakieś dziwne. Zwłaszcza okładka pokoleń, gdzie facet stoi przy torcie... Nie wiem dlaczego ale wydawał mi się taki nie simowy. Może rzeczywiście zwiastuny nie były na PC tylko na konsole?
|
![]() |
![]() |
#409 |
Guest
|
![]()
Bo to były takie tymczasowe, robocze zwiastuny raczej. Obejrzyj sobie oficjalny zwiastun Pokoleń, to już tego wrażenia nie będzie
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tymczasowe, to fakt. Nowy zwiastun Pokoleń jest o wiele bardzie rozbudowany i o wiele lepiej zrobiony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|