![]() |
#372 |
Guest
|
![]()
Masz w interakcji przyjazne- pytaj o zdrowie. Może w ten sposób coś się dowiesz?
|
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]()
nic z tego:/ pytałam z tysiąc razy, może rzeczywiście jakiś błąd:/
|
![]() |
![]() |
#374 |
Guest
|
![]()
ponawiam pytanie - zniknął mi cel z misji o smoku, w opcji zaprzyjaźnienie
nowego celu nie mogę sobie wyznaczyć, a starego nigdzie nie widać... Trafiło się komuś coś podobnego i jeśli tak, to w jaki sposób sobie z tym poradzić? misji nie mogę przerwać, bo już próbowałem i przegrywam całą ambicję |
![]() |
![]() |
#375 |
Guest
|
![]()
Nadal nie wiem jak ćwiczyć szermierkę. Gram monarchą, nie rycerzem (misja o spłodzeniu swojego potomka), a moim potencjalnym kandydatem na męża nie jest rycerz, tylko mistrz budowniczy Gościsław. Na manekinie ćwiczyć szermierki nie mogę, a w interakcjach coś takiego się po prostu nie pokazuje. Jakieś pomysły?
/EDIT ok, koniec końców udało mi się poćwiczyć szermierkę z jedną ze strażniczek (która jest zresztą moim wrogiem), aczkolwiek nie mam zielonego pojęcia kiedy lub w jaki sposób to się odblokowuje. chodziłam cztery dni i próbowałam na każdej postaci. Ostatnio edytowane przez atti : 11.04.2011 - 07:55 |
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
interakcja monarcha- ćwicz szermierkę.
|
![]() |
![]() |
#377 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
Należy użyć opcji Poznaj, najlepiej w katedrze, ale wymaga to cierpliwości, bo nie wszyscy odpowiedzą od razu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
|
![]()
Help, mam misję o fontannie i polecenie: uzyskaj bonus "poszukuje okazji do walki" zanim wrócisz do fontanny tylko ze ja nie mam pojecia jak uzyskac ten bonus ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
|
![]()
kokolina, ten bonus to nic innego jak nastrójnik. Twój sim nie może podejmować żadnych agresywnych interakcji, a po jakimś czasie pojawi się ten nastrójnik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|