![]() |
#391 |
Reputacja: 14
|
![]()
Searle - nie moge nic znalezc... mam tylko interakcje 'ogladaj' na paru beczkach i nic pozatym... Bylabym wdzieczna za screena.
jak zwiekszyc punkty misji? Bo mam juz ich bardzo malo, a misji o wiele wiecej...
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 12.04.2011 - 14:04 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#392 |
Reputacja: 10
|
![]()
marandile - ja jeszcze tej misji nie miałam, ale czytałam na jakimś forum, że tak ją się przechodzi. Może jednak trzeba coś innego zrobić, ale wątpię by każdy miał co innego.
Ostatnio edytowane przez Searle : 27.05.2011 - 11:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Naprawdę nikt nie miał misji ze złym czarnoksiężnikiem? Ostatnio edytowane przez sila : 12.04.2011 - 15:02 |
|
![]() |
![]() |
#394 |
Guest
|
![]()
mam kolejny problem. Jestem tym kapłanem i muszę się obmyć z "górbieństwa wieśniaków" (czy jakoś tak) w jakieś miednicy tylko nie wiem gdzie to jest?
|
![]() |
![]() |
#395 |
|
![]()
marandile - można zwiększyć punkty misji, ale trzeba aktywować kod Testing.... (na necie znajdziesz jak to zrobić)
sila - niestety ja nie miałam tej misji i niestety Ci nie pomogę. marcin - musisz kupić wannę lub taką miednice do mycia w trybie kupowania. Ostatnio edytowane przez Searle : 12.04.2011 - 15:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Guest
|
![]()
mam wykuć miecz prototypowy ze stopu. gdzie ten stop znaleźć?
|
![]() |
![]() |
#397 |
|
![]()
tsuuzoku może odkrywając skały??
ehh no jak nie urok to sraczka ;/ gra mi się zaczęła mega wyłączać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Guest
|
![]()
Witam.
Jeżeli pytanie już było to nie zauważyłam. Kiedy klikam na znak zapytania (ten do wyboru jak dalej przechodzić misję) nic mi się nie wyświetla. Wcześniej nie miałam tego problemu. ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Reputacja: 14
|
![]()
tsuuzoku, może trzeba w kuźni bedzie dostepny 'stop' do wyrobienia.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|