![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bo widzicie, mam pewien problem. Simsy nie chciały mi się włączyć, warsztat też nie, więc postanowiłam odinstalować ostatni dodatek. No i jak postanowiłam, tak zrobiłam tyle tylko, że razem z grą usunęły się wszystkie dodatki, które ściągnęłam z internetu i nie mam zielonego pojęcia jak je z powrotem odzyskać. Nie mam teraz nic, żadnych dodatków. Mogłabym je znów pościągać, ale zajęłoby to wieki! I to takie długaśne.
Więc pytam się czy znacie może sposób na przywrócenie ich w tym folderze downloads? Proszę o pomoc, bo już nie wiem, co mam robić. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Musisz ściągać od nowa.
Chyba, że masz jeszcze na dysku jakieś kopie EA Games z moich dokumentów gdzieś w czeluściach swojego dysku i jest tam folder Downloads. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ble, już mi się to nie podoba...
No nic, jak trzeba to trzeba. Ale nie da się nic zdziałać jakimś programem do odzyskiwania plików? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Możesz próbować, ale wszystkich plików nie przywrócisz na pewno.
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nie usunęłaś ich ręcznie. Wątpię, żeby program do odzyskiwania plików Ci pomógł.
Poza tym może być tak, że niby pliki odzyskasz, ale będą niezdatne do użytku. Dobrze Ci radzę - ściągnij jeszcze raz, nie będziesz mieć problemów. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|