![]() |
#641 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hazard mogliby dodać do dodatku związanego z biznesem. Własne firmy itp. Myślę, że takie coś kiedyś zrobią. Podobałoby mi się też, gdyby można było wynajmować pokoje w swoim domu. Wtedy można by zrobić coś typu normalnego bloku mieszkalnego. Wielka chata przypominająca jakąś kamienicę, czy blok i w niej wspólny korytarz oraz jakieś mieszkania do wynajęcia. Ala hotel. Sądzę, że takie coś pasowałoby do biznesowego dodatku.
Mam nadzieję, że skoro nie zrobią nowego miasta będzie dużo więcej interakcji. W simach ciężko wyczuć to, że ktoś jest dziadkiem, czy babcią. Powinni dla rodzin dodać wiele innych funkcji, by było widać, że simowie są spokrewnieni. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#643 |
Guest
|
![]()
Mnie zdziwiło że w PZ nie można było kupić czasopism albo tz. szmaytławców,w których opisane by były skandale osobistości....tylko zwykła gazeta,w której ciągle pisali o Lamach...
Wogóle Simy powinny być coraz bardzie uczłowieczane bo na dłuższą mete zaczynają się nudzić z tymi swoimi robocimi odruchami,a ja po męczacym dniu chętnie bym się "powyżywała" na kimś. |
![]() |
![]() |
#644 |
|
![]()
- Jak już wspominaliśmy we wcześniejszych newsach, dodatek nie wprowadzi nowego miasta. Okolicę, którą widzimy na screenach z Pokoleń, to Sunset Valley.
- W łóżkach piętrowych będą mogły spać nie tylko dzieci, ale również simowie z innych grup wiekowych (zapewne z wyjątkiem niemowląt i małych dzieci). - Wodna ślizgawka będzie przeznaczona nie tylko dla dzieci, ale też dla simów ze starszych grup wiekowych. - Zdjęcia będziemy mogli umieszczać w ramkach różnej wielkości. - Z nowych obiektów pojawi się też "Lampa Lawa". - Psikusy obejmują: pułapki, wodne balony, obrzucanie domu sąsiadów papierem toaletowym, cuchnące bomby, worki z psimi odchodami, kawał z dzwonkiem (sim dzwoni do drzwi sąsiada, po czym szybko ucieka), dodawanie farby do włosów do szamponu, rzucanie jajami, wysadzanie WC, wylewanie wiader wody z domku na drzewie na innych simów, oblewanie innych wodą z kranu, i "zabawne" poduszki. - "Ninja Vanish-Potion" to eliksir, który simowie mogą wytworzyć dzięki zestawowi chemicznemu. Gdy sim zrobi jakiś psikus, może uniknąć kary, używając właśnie tego eliksiru. Eliksir pozwala simom teleportować się w inne miejsce. - Powrócą bitwy na poduszki. - Simowie mają teraz możliwość wręczania/otrzymywania podarunków - kwiatów i pudełek z prezentem w środku. - Simowie będą mogli teraz przyglądać się gwiazdozbiorom bezpośrednio z ziemi (a nie przez teleskop) Z Wirtualne Simy. Chciałabym, aby simowie mogły ubierać każde ubrania. Np. Nastolatki przymierzałyby ubrania swoich rodziców, kobiety ubierałyby męskie, faceci damskie, a babcie chodziłyby w wyzywających spódniczkach. Pamiętam, jak sama, gdy byłam mniejsza ubierałam suknie ślubną mamy, ciuchy taty itp. Dotąd mi się to zdarza. Często widuję na ulicy i nawet w szkole dziewczyny w męskich bluzach i w ekstremalnych przypadkach chłopaków w miniówach XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
|
![]()
Cieszę się, że będą podarunki. W końcu dobry sposób na pozbycie się sporej sumy pieniędzy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Guest
|
![]()
studia nie mają nic wspólnego ze studniówką i ich nie będzie w tym dodatku. grę kupię!
|
![]() |
![]() |
#647 |
|
![]()
Tanaliffy , my już to wiemy
![]() Pfff Ja nie kupię , dostanę od rodziców na Dzień Dziecka ![]()
![]() |
#648 | |
Guest
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=amKMWRhExI0
to oficjalny http://www.youtube.com/watch?v=aq4A7mkNzjM znaczy ten, sorki @mod: nie pisz dwoch postow pod rzad, uzywaj opcji edytuj. Cytat:
Ares 960; jestem nowa i sie nie znam ;d Ostatnio edytowane przez lithium : 16.04.2011 - 19:33 |
|
![]() |
![]() |
#649 |
Guest
|
![]()
Tanaliffy używaj opcji edytuj. A ten trailer był już opublikowany na tym forum. A dodatek wydaje się być udany, jednak powinno to już być umieszczone w podstawie. ; ]
Grę w każdym razie kupię. |
![]() |
![]() |
#650 |
|
![]()
Ja jej nie kupie.Dostane na dzień dziecka.Ten dodatek wydaje mi się bardzo udany i z chęcią w niego zagram.Lubie właśnie takie pokoleniowe życie więc ten dodatek jak dla mnie jest trafiony w 10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|