Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.04.2011, 08:41   #641
kaka123

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Hazard mogliby dodać do dodatku związanego z biznesem. Własne firmy itp. Myślę, że takie coś kiedyś zrobią. Podobałoby mi się też, gdyby można było wynajmować pokoje w swoim domu. Wtedy można by zrobić coś typu normalnego bloku mieszkalnego. Wielka chata przypominająca jakąś kamienicę, czy blok i w niej wspólny korytarz oraz jakieś mieszkania do wynajęcia. Ala hotel. Sądzę, że takie coś pasowałoby do biznesowego dodatku.
Mam nadzieję, że skoro nie zrobią nowego miasta będzie dużo więcej interakcji. W simach ciężko wyczuć to, że ktoś jest dziadkiem, czy babcią. Powinni dla rodzin dodać wiele innych funkcji, by było widać, że simowie są spokrewnieni.
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.04.2011, 09:24   #642
hellraiser
Guest

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
Tutaj jest pewien screen z Pokoleń, którego nigdzie indziej w necie osobiście nie widziałem http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_Wiki . Od razu na głównej stronie się wyświetla. Stylizowane na jakieś studio programu TV. Zapewne to tylko stylizacja, ale ciekawa
Ten screen jest pierwszym, który został opublikowany w ogóle o Pokoleniach
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 15:32   #643
Saheli019
Guest

Mnie zdziwiło że w PZ nie można było kupić czasopism albo tz. szmaytławców,w których opisane by były skandale osobistości....tylko zwykła gazeta,w której ciągle pisali o Lamach...

Wogóle Simy powinny być coraz bardzie uczłowieczane bo na dłuższą mete zaczynają się nudzić z tymi swoimi robocimi odruchami,a ja po męczacym dniu chętnie bym się "powyżywała" na kimś.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 16:54   #644
kaka123

- Jak już wspominaliśmy we wcześniejszych newsach, dodatek nie wprowadzi nowego miasta. Okolicę, którą widzimy na screenach z Pokoleń, to Sunset Valley.
- W łóżkach piętrowych będą mogły spać nie tylko dzieci, ale również simowie z innych grup wiekowych (zapewne z wyjątkiem niemowląt i małych dzieci).
- Wodna ślizgawka będzie przeznaczona nie tylko dla dzieci, ale też dla simów ze starszych grup wiekowych.
- Zdjęcia będziemy mogli umieszczać w ramkach różnej wielkości.
- Z nowych obiektów pojawi się też "Lampa Lawa".
- Psikusy obejmują: pułapki, wodne balony, obrzucanie domu sąsiadów papierem toaletowym, cuchnące bomby, worki z psimi odchodami, kawał z dzwonkiem (sim dzwoni do drzwi sąsiada, po czym szybko ucieka), dodawanie farby do włosów do szamponu, rzucanie jajami, wysadzanie WC, wylewanie wiader wody z domku na drzewie na innych simów, oblewanie innych wodą z kranu, i "zabawne" poduszki.
- "Ninja Vanish-Potion" to eliksir, który simowie mogą wytworzyć dzięki zestawowi chemicznemu. Gdy sim zrobi jakiś psikus, może uniknąć kary, używając właśnie tego eliksiru. Eliksir pozwala simom teleportować się w inne miejsce.
- Powrócą bitwy na poduszki.
- Simowie mają teraz możliwość wręczania/otrzymywania podarunków - kwiatów i pudełek z prezentem w środku.
- Simowie będą mogli teraz przyglądać się gwiazdozbiorom bezpośrednio z ziemi (a nie przez teleskop)
Z Wirtualne Simy.

Chciałabym, aby simowie mogły ubierać każde ubrania. Np. Nastolatki przymierzałyby ubrania swoich rodziców, kobiety ubierałyby męskie, faceci damskie, a babcie chodziłyby w wyzywających spódniczkach. Pamiętam, jak sama, gdy byłam mniejsza ubierałam suknie ślubną mamy, ciuchy taty itp. Dotąd mi się to zdarza. Często widuję na ulicy i nawet w szkole dziewczyny w męskich bluzach i w ekstremalnych przypadkach chłopaków w miniówach XD
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 17:20   #645
Searle

Cieszę się, że będą podarunki. W końcu dobry sposób na pozbycie się sporej sumy pieniędzy
stare 16.04.2011, 18:59   #646
Tanaliffy
Guest

Grin Odp: The Sims 3 - Pokolenia

Cytat:
Napisał Nightfall Zobacz post
Skoro studniówka, to może i studia? fajnie by było
Nie no, ja wiem że tego dodatku nie kupię, ale zagram (tutaj pozdrawiam Chryzię), na próbę. Może nie będzie to jakaś totalna klapa, może czymś nas zaskoczą
studia nie mają nic wspólnego ze studniówką i ich nie będzie w tym dodatku. grę kupię!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 19:09   #647
neville

Tanaliffy , my już to wiemy

Pfff Ja nie kupię , dostanę od rodziców na Dzień Dziecka

I found my own way... :]
neville jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 19:17   #648
Tanaliffy
Guest

Domyślnie

http://www.youtube.com/watch?v=amKMWRhExI0
to oficjalny

http://www.youtube.com/watch?v=aq4A7mkNzjM
znaczy ten, sorki

@mod: nie pisz dwoch postow pod rzad, uzywaj opcji edytuj.

Cytat:
Napisał Bluszczyk Kurdybanek Zobacz post
Tanaliffy , my już to wiemy

Pfff Ja nie kupię , dostanę od rodziców na Dzień Dziecka
no, a ja na urodziny

Ares 960; jestem nowa i sie nie znam ;d

Ostatnio edytowane przez lithium : 16.04.2011 - 19:33
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 19:19   #649
Ares960
Guest

Tanaliffy używaj opcji edytuj. A ten trailer był już opublikowany na tym forum. A dodatek wydaje się być udany, jednak powinno to już być umieszczone w podstawie. ; ]
Grę w każdym razie kupię.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2011, 19:37   #650
sebi27

Ja jej nie kupie.Dostane na dzień dziecka.Ten dodatek wydaje mi się bardzo udany i z chęcią w niego zagram.Lubie właśnie takie pokoleniowe życie więc ten dodatek jak dla mnie jest trafiony w 10
sebi27 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania