![]() |
#431 |
Guest
|
![]()
Witam,
Ponawiam pytanie dotyczace misji Wyzwanie Rybaka. Czyzby nikt sie z takim problemem nie spotkal? Mamy wziac udzial w konkurskie na zlowienie najwiekszej ryby.Musimy zapytac sie dwoch rybakow o porade.Jeden chce za porade jabko,a drugi duzy gulasz z wegorza.Po wybraniu drugiej opcji mamy zdobyc duzy gulasz z wegorza.Jak go zdobyc? Probuje 3 dzien i nic ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#432 |
Reputacja: 10
|
![]()
grun, na pewno ugotowałeś DUŻY gulasz z węgorza? Bo jest opcja też małego i może dlatego zadania Ci nie zaliczyło. Gulasz, jeśli dobrze pamiętam, trzeba dać rybakowi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Reputacja: 14
|
![]()
co zrobic, zeby mozna bylo uzywac kodów?
![]() |
#434 |
Guest
|
![]()
Witam ponownie,
Rozwiazalem problem ![]() Wszystko robilem poprawnie,ugotowalem wlasciwy duzy gulasz z wegorza. Tylko nie mozna go jesc,a przeciagnac gulasz do Twojego schowka a nastepnie dac rybakowi ![]() Pozdrawiam Grun |
![]() |
![]() |
#435 |
Guest
|
![]()
Też mam tą samą misję i nie wiem gdzie złowić homara?
|
![]() |
![]() |
#436 |
|
![]()
![]() |
#437 |
|
![]()
W misji z polowaniem na dzika nie mogę dać miodu temu kolesiowi z obozu pod lasem. Jak mu to dać?! zaprzyjaźniłam się z nim i nic... nie mam już pomysłu... :<
Ostatnio edytowane przez Kroppa : 17.04.2011 - 09:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Guest
|
![]()
"Witam, mam problem z misją Dzień Bibelotów, otóż mój szpieg ma zamieść podłogę ale nie ma interakcji na sobie "zamieć". Zadanie ma obrazek z bobrem, nie wiem, moze to ma coś wspolnego. No ale ani interakcji nie mam, ani żadnej miotły do zakupu."
ponawiam pytanie, bo niedługo skończę Dragon Age II i chcialabym wrócić do grania ;] |
![]() |
![]() |
#439 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Może poprostu trzeba w wyposażeniu kliknąc na miod i wybrac interakcje. moze nie jestes skupiony. jest wiele mozloiwosci |
|
![]() |
![]() |
#440 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() 1 i 2. Koło klasztoru Pioterańskiego (czy jak to się tam nazywa) 3. W drodze do lasu. Podpowiedź: jeśli masz już wybudowaną kuźnię to na mapie teren Twojego królestwa zostaje obudowany murem. Ziółko rośnie tuż za nim, to nawet jest pierwszy krzaczek po lewej ![]() Za to ja mam dziwny problem. Mam misję: Królewskie Skrytobójstwo i muszę odnaleźć "zaginiony skarb". Tylko nie mam bladego pojęcia gdzie tego szukać. Byłam w kramie, w wiosce, w lesie, w jaskini, nawet na morzu... I nic... Gdzie tego szukać?? Wie ktoś? Edit: Wskoczyłam nawet do padołu i nic... Ma ktoś może jakiś inny pomysł? Ostatnio edytowane przez arianes : 17.04.2011 - 21:17 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|