|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To przeczytaj sobie jeszcze raz mój poprzedni post i jeżeli nadal będziesz twierdził, że moja krytyka jest niezgodna z tym co przedstawiłem to napisz mi gdzie się wykluczam- z chęcią napiszę Ci co miałem na myśli w inny sposób, bardziej dla Ciebie zrozumiały.
Jeżeli chodzi o zazdrości. Hmmm... Zazdrościć to ja mogę Gio, czy Watchman'owi ale uwierz mi, że na pewno nie Tobie ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Po 1. Elewacja domu, który z zewnątrz pokryty jest drewnem nie robi go od razu wiejskim.
Po 2. Powiedz mi gdzie pomieszałem style. Po 3. Nie wiem dlaczego uważasz, że ukośny dach zaburza proporcje. Nie wiem co Ci nie pasuje z tym, że futryna drzwi frotowych jest metalowa a okna mają czarną obudowę. Zresztą czarna futryna drzwi frontowych gryzłaby się z brązem, a ta biała futryna drzwi frontowych pasuje do czarnej obudowy okien. Nie wiem gdzie widzisz problem. A, i jeszcze jedno. To, że w moim domu jest wg Ciebie dużo okien nie znaczy, że wygląda jak szklarnia. Czekam na odpowiedź. |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak dzieci... Każdy ma inny gust! Ogarnijcie się! Dla jednego ten domek będzie jak szklarnia, a dla drugiego nie, a dla trzeciego jeszcze inny! Chill out!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|