![]() |
#721 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszystko podoba mi się w tej grze i słyszałem także że rodzice nastoletnich simów będą mogli ich uczyć jeżdżenia samochodem.Będą wtedy wolno jeździć po okolicy
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#722 |
Guest
|
![]()
Zapowiada się coraz bardziej ciekawie, oby takie było.
|
![]() |
![]() |
#723 |
|
![]()
te uczenie simow jak sie jezdzi powinno byc w podstawie a nie teraz...
![]() |
#724 |
|
![]()
Jak to prawie wszyscy mówią "ten dodatek to aktualizacja podstawy"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
|
![]()
lal, zapowiada sie swietnie! jak dla mnie pod wzgledem nowosci to bedzie najlepsze uzupelnienie simow
![]()
![]() |
#726 |
Guest
|
![]()
Jak to wszystko będzie w tym dodatku to chyba nie oderwę sie od gry...
|
![]() |
![]() |
#727 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#728 |
Reputacja: 26
|
![]()
Ha! Ja wiem, jaki będzie ten dowcip z komputerem! Ustawią obraz na monitorze do góry nogami!
Hm, to o piętrowych łóżkach to było wiadomo, ale tak czy inaczej - podoba mi się. Oby tylko się postarali z animacjami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
|
![]()
a o randkach jeszcze nie napisali jak to bedzie wyglądać
![]() ![]() Nowe informacje Co nowego w grze? Dla dzieci przygotowano pudło z przebraniami. Ubierając konkretny strój, dziecko odgrywa rolę bohatera, którym się staje. Zyskuje także dodatkowe interakcje. Dzieci mogą się bawić na plaży w taki sam sposób jak w piaskownicy. Simowie mogą opowiadać sobie straszne opowieści. By zbudować klimat wyciągają latarkę i oświetlają swoją twarz od dołu. Łatwowierne dzieci po wysłuchaniu strasznej opowieści mogą mieć w nocy koszmary i lęki. Kręcąc film kamerą video, oglądamy świat simów z nowej perspektywy - oko sima. Nagrany film możemy oglądać na dużym ekranie telewizora. Kryzys wieku średniego nie jest "obowiązkowy" można łatwo się go pozbyć idąc do psychologa. Kryzys wieku średniego dosięga simów, ponieważ zdają sobie sprawę ze swoich lat i są niezadowoleni z ilości osiągnięć. Już jutro rozpoczynamy publikować screeny prosto z gry! Pierwsze obrazki pojawią się po godzinie 14:00! To oczywiście nadal nie koniec informacji na temat dodatku. Jutro opublikujemy kolejne. Natomiast w świąteczny weekend zapraszamy wszystkich na premierę relacji video z pokazu ![]() http://www.simy.pl/gfx/games/generations/cechy-05.png Źródło: Centrum Simów He uśmiałam się z tego że jak dopadnie naszego sima kryzys wieku średniego to żeby się go pozbyć to trzeba iść do psychologa ![]() ![]()
Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 19.04.2011 - 05:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
|
![]()
Hm.. można będzie pójść do psychologa? Ale nie będzie to nowy zawód w grze. Czyli co, nowa opcja na szpitalu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|