![]() |
#521 |
Guest
|
![]()
Ciii ! Może nikt nie się nie skapnie ; D Może sobie sam na dzień dziecka "kupię" ^^ NAJWYŻEJ jak mi się spodoba to pójdę do empika i kupię;x (Daleko jak nie wiem co normalnie =.= A tak poważnie to tylko z kilkaset metrów mam do empika z domu~~
![]() Ostatnio edytowane przez Porando : 25.04.2011 - 18:25 |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale ja nie krzyczę! Ja też wolę jak najtańszą formę zakupów XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Guest
|
![]()
Widzę,że w jednej kwestii się zgadzamy :3
|
![]() |
![]() |
#524 |
|
![]()
Najwyraźniej tak
![]() Ja i tak bardziej czekam na Zwierzaki niż na Pokolenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
|
![]()
Blagam! Ludzie! Rozmowy o piractwie są na forum zakazane! (a przynajmniej zawsze tak było, a leci mi już tu 6 rok)
![]() |
![]() |
#526 |
|
![]()
@up ale o co chodzi. Nie róbmy z piractwa tematów tabu bo i tak wiadomo że mnóstwo ludzi z tego forum ma pirata tylko się przyznac nie chcą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Guest
|
![]()
Ja od zwierzaków tylko oczekuję :
-dobrej grafiki -wiele zwierzątek -u tych klatkowych (chomik itp.) żeby było więcej interakcji np. wypuść z klatki,na spacer xd -żeby nie było bugów (PZ to dopiero mi kopa dało...) - i tam parę rzeczy ; ) Ale nawet przy perfekcyjnym planie EA coś tam zepsuje ;x |
![]() |
![]() |
#528 |
|
![]()
I tak już sporo kasy wydałam na gry nie mając z tego żadnej korzyści, a potem żałując i wywalając je do śmietnika, bo za dużo miejsca zajmują i nie wiem gdzie książki poustawiać. Gry się nudzą. Rozumiem płacić abonament za jakąś zarąbistą grę, w którą gralibyśmy bardzo długo, ale kiedy nie ma się pewności, że gra nie znudzi lepiej ją przetestować za darmo, a potem ewentualnie kupić. Ja zazwyczaj w jedną, nową grę gram maksymalnie dwa tygodnie (do tego czasu wliczając wiele innych zajęć i szkołę). Nie jestem maniakiem gier. Mam inne hobby, które są bardzo kosztowne i sądzę, że wiele jest takich osób na tym forum. Dajmy sobie spokój i skorzystajmy z rady Trykuu. Skoro większość ludzi piraci, to trzeba się do tego dostosować. TAK WIĘKSZOŚĆ. Muzyka, filmy, książki, gry, programy. Nie ma osoby, która nigdy niczego nie ściągała. Ja za Simsy płacę i wymagam, ale ostatnio się zawiodłam na dodatkach, bo moje wymagania nie są spełniane. Jeden, wielki bug.
@up. To, że EA coś zepsują jest prawie pewne. Co do grafiki. Ja oczekuję o wiele lepszej niż na zwiastunie i możliwości posiadania na własność koni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Guest
|
![]()
Chyba nie będzie można mieć własnych koni ;x Mnie i tak nie interesują konie,tylko koty
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Reputacja: 11
|
![]()
mnie interesują koty, konie i psy, a reszta jak chomiki czy świnki morskie mało mnie interesują i tak, nigdy z takich zwierząt nie korzystałam w the sims 2 więc, i tutaj zapewne nie będę z nich korzystać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|