|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co myślisz o tym domku? | |||
świetny! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 70.45% |
całkiem całkiem |
10 | 22.73% |
taki sobie |
1 | 2.27% |
niezbyt... |
1 | 2.27% |
beznadziejny! |
1 | 2.27% |
Głosujących: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mieszkanie na parterze Tutaj swoją siedzibę ma obecny burmistrz Nieznanowa, pan Antoni Domański. Mieszka wraz z żoną Faustyną i malutkim synkiem Esim, jak go nazywają najbliżsi ![]() Póki co są młodym małżeństwem i mieszkanko na parterze domu przy ulicy Pierwszej 61 im wystarcza. Pan burmistrz we własnej osobie: ![]() Za nim wchodzimy do wąskiego korytarza: ![]() ![]() Następnie zostajemy wprowadzeni do przytulnej kuchni, gdzie z uśmiechem wita nas pani burmistrzowa. Ona oprowadza nas dalej po domu, gdyż pan Domański musi się już zbierać do pracy. ![]() - Antoś zostawił mi wolną rękę w urządzaniu kuchni, dlatego odbiega stylem od reszty pomieszczeń - mówi, z dumą spoglądając na dzieło swojej wyobraźni. W kuchni panuje nienaganny porządek: ![]() ![]() ![]() Następnym punktem programu zwiedzania jest łazienka: ![]() ![]() [ ![]() Kolejne drzwi to sypialnia. Dziwię się, że w tym pomieszczeniu jest taka skromna firanka, ale pani Faustyna tłumaczy mi, że to okno wychodzi na cmentarz. Ten zaś otoczony jest wysokim płotem tak, iż absolutnie nic nie widać ![]() ![]() ![]() ![]() Obok swoich rodziców pokoik ma następca swojego taty, Bronisław Domański. Ten jednak jeszcze nie wie, co go czeka za parędziesiąt lat, i słodko sobie śpi ![]() ![]() ![]() ![]() I ostatnie pomieszczenie, czyli salon z wyjściem na tarasik. ![]() ![]() ![]() ![]() Udało nam się zdobyć rzut parteru. ![]() Mieszkanie obok należy do przyjaciół młodych Domańskich, państwa Roberta i Aleksandry Czajkowskich, jednak nie jest ono jeszcze urządzone ![]() Na koniec muszę dodać, że THOG jest remakiem domku Maxisa ("Rodzinnej farmy") Ostatnio edytowane przez Liv : 21.02.2012 - 18:12 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Absolutnie świetny domek !
Nigdy nie sądziłam, że zielony kolor może tak świetnie wyglądać ![]() A teraz tak ... Kuchnia : W fajnym stylu zrobiona, trzeba przyznać. Kolor mebli idealnie komponuje się z kolorem ścian. Całego uroku dodają oczywiście dodatki. Łazienka : równie dobra ! Fajny kształt ma zlew. Ale jest coś, co mi się nie podoba : mianowicie te rzeczy pod samym zlewem, nie wiem, jakoś mi nie pasuja .. =( Sypialnia : Śliczna :-) Nie wiem, co mam jeszcze dodać.. Świetne dopasowanie kolorów kolejny raz. Pokoj dziecka : baaardzo przytulny ![]() Salon : hmmm... taki nowoczesny, szczególnie przez te światełka (?) przy telewizorze. Ogólnie bardzo udany projekt! Wiecej taki domków, Liv ! Pozdrawiam =) |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Fajny domek. Taki rodzinny, przyjazny. Z zewnątrz nie podobają mi się trochę te balkony z boku, powinnaś dać jakieś barierki moim zdaniem. Najbardziej przypadła mi do gustu kuchnia i łazienka. W sypialni trochę mi to nie pasuje jako całość, ale chyba kwestia gustu. Jedynie jeszcze salon w odniesieniu do reszty jest raczej zbyt nowoczesny, to właśnie najbardziej mi się rzuciło w oczy jako minus. Ogólnie 8.5/10
#4 |
|
![]()
Naprawde fajny domek taki wiejski xd
kuchnia jest sliczna ,tak samo łazienka,sypialnia rodziców i dziecka . zgadzam sie z avenly salon jest zbyt nowoczesny do innych pomieszczeń . 9/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
A mnie się z kolei sypialnia rodziców nie podoba, podłoga trochę daje zbyt surową atmosferę całemu pomieszczeniu, ale to żaden błąd, tylko po prostu mój odmienny gust. Z kolei łazienka wyszła świetnie, najlepsza z całego projektu (proszek do prania Ariel rządzi!). Ogólnie to dom jest bardzo fajny, zielony kolor świetnie tu pasuje. Moja ocena to 9/10
#6 |
Guest
|
![]()
Wszystko bez zarzutu.Dużo drobiazgów,ale widać że domek nadaje się też do grania.Kuchnia jest chyba najlepsza.10/10
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Z zewnątrz dom prezentuje się naprawdę świetnie. A ten ogród...
![]() Kuchnia: wszystko ok, ale stolik i krzesła wydają się być strasznie małe, nie wiem, dziwnie to wygląda. Sypialnia: maxisowy kwiat za szafą- ja mówię nie. Do reszty nie mam zastrzeżeń. Ogólnie to b.ładny. |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Fajna bryła, bardzo ciekawe wnętrza, świetna [jak zawsze u Ciebie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Podoba mi się zielony kolor na zewnątrz. A łazienka i sypialnia są przepiękne *_*. Podziwiam twoje wyczucie stylu - masz dobry gust!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba pastelowe kolory w środku bardzo ładnie i elegancko się prezentują
![]() Bryła też 'fajna' kojarzy mi się z domem z wisteria lane ![]() ocenie tan piękny dom oczywiście na 10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|