![]() |
#701 |
Reputacja: 10
|
![]()
Poczekaj z kilka dni. Za często podlewałaś.
|
![]() |
#702 |
|
![]()
Dzięki, Kamis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, czy to już było, ale zapytam.
Nigdy nie widziałam na oczy studni życzeń. Gdzie ona jest, jak ją można dostać/znaleźć? Jak działa? |
![]() |
![]() |
#704 |
Reputacja: 16
|
![]()
Musisz mieć dobrze wypielęgnowany ogród. Dzwonisz po przedstawiciela klubu ogrodników i prosisz o inspekcję. Oni badają twój ogród i jeśli im się naprawdę spodoba to dostaniesz członkostwo i studnię życzeń, jeśli tylko członkostwo, to za kilka dni poproś o kolejną inspekcję.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Guest
|
![]()
dzięki. spróbuję. ; ] .
|
![]() |
![]() |
#706 |
|
![]()
Jeszcze dodam, że studnię życzeń można zdobyć dzięki kodom. Wpisujemy boolProp testingCheatsEnabled true. Z wciśniętym shiftem klikamy na sima, potem SPAWN i WISHING WELL. Ta - da, oto mamy studnię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
|
![]()
jak było to pytanie, to przepraszam ; )
czy można wskoczyć do basenu, tak jak pokazano to na zawiastunie? // http://www.youtube.com/watch?v=I0Ses60AxNk // w 1:06 minucie . |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
|
![]()
Mam dosyc duży problem. Na pierwszym piętrze u rodziny Przyjemniak ludzie mi marzną. Mam wszystkie ściany i dach a im jest non stop zimno. Ciągle mają najniższą temperaturę. Miał ktoś kiedyś taki problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Bo ściany z dachu (tzn. te, które się tworzą na piętrze gdy dokładasz budynkowi dach) przepuszczają zimno.
Albo dobudujesz tam dodatkowe ścianki, albo usuniesz ten fragment ściany, który należy do pokoju i zbudujesz na tym miejscu normalną (tzn. niepochodzącą od zadaszenia) ścianę. Zostanie Ci kawałek bez ściany jakbyś kliknęła piętro wyżej. Taką ścianę w kształcie trójkąta musisz utworzyć poprzez stworzenie nowego, dwuspadowego daszka w tym miejscu (ale bez kasowania oryginalnego dachu - po prostu jakbyś chciała jeden na drugiego nałożyć ![]() Mam nadzieję, że rozumiesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
|
![]()
A czy da się jakimś 'magicznym' sposobem zmieniać pogodę w grze bez tego automatu do zmiany pogody? Jeśli nie, czy jest jakiś sposób (szukałam w wyszukiwarce!) na dodanie sobie tych punktów aspiracji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|