![]() |
#991 |
Reputacja: 10
|
![]()
Są przecież umiejętności ukryte... Hackowanie też jest taką "umiejętnością ukrytą". Gra w gry wideo, piłkarzyki, taniec... Po prostu będzie trochę więcej ukrytych umiejętności.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#992 |
|
![]()
Dobra anie 1981 nie wiem, jak jest według Ciebie, ale hackingu i innych rzeczy z komputerami i siecią związanych jest trudniej się nauczyć niż takiego gotowania, a malować każdy się nie nauczy (jeszcze się uczepię do tego, że sim posiadając tą umiejętność może też zwyczajnie szkicować, a to jest różnica). Zdziwiłam się, bo nigdy nie korzystałam z opcji "hackuj", więc raz kliknęłam i co? Sim usiadł i od razu robił cuda na kiju, a kasa leciała, jak szalona.
Co do gier. Taka umiejętność też się przyda. Różnica jest między doświadczonym graczem, który wie na czym gra polega, a zwykłym, że tak potocznie powiem noobem. Chociaż to już można sobie podarować, ale informatyka sama w sobie? Czyli coś na co jest największe zapotrzebowanie? Kto jest jedną z najbogatszych osób na świecie? No kto? BG. Żaden Joung, bin Laden, McDonald, czy Kaka (tak strzeliłam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Guest
|
![]()
Kaka123, masz rację.
Ale na bardziej skąplikowaną symulację życia poczekamy do TS4, takich rzeczy nie poprawią w dodatkach (chyba) |
![]() |
![]() |
#994 |
Guest
|
![]()
sk"ą"plikowaną hehe
![]() Theqatrick,co ma wspólnego The sims 3 Pokolenia z TS4? =/= |
![]() |
![]() |
#995 |
Guest
|
![]()
sory, że tak nagle może o tym pisaliście ale mam pytanie: Jak ten zmyślony przyjaciel ma być tak to każde dziecko go będzie musiało mieć czy tylko ci którzy będą chcieli a może w trybie tworzenia simów będzie opcja dodaj wymyślonego przyjaciela...
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
|
![]()
@up W trybie tworzenia nie będzie takiej opcji. Dziecko będzie dostawało pocztą lalkę, kiedy będzie miało dużą wyobraźnie i ona potem będzie mogła się w tego przyjaciela zamienić. Nie każde nie musi go mieć i tylko jego właściciel będzie go widział. Lalka może się zamienić w prawdziwego sima. Sorry, jak popełniłam jakiś błąd z tą lalą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Guest
|
![]()
Byłem tego ciekaw bo jesli każde dziecko miało by miec tą lale to troche bo było nudny ale widzieliście juz screen gdzie widac sima z wózkiem dla dzieci gra na seriooooo staje się realistyczna....jestem jeszcze ciekaw co z ta szkołą z internatem czy pojawi się ona w okolicy gdzie mieszkamy czy będzie dodatkowe miasto trochę jak w sims 2 na studiach??!!
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Guest
|
![]()
Porando - to się tyczyło postu kaka123.
|
![]() |
![]() |
#999 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Reputacja: 11
|
![]()
dokładnie. co do tej lalki to może na początku wezmę i ja wypróbuje a później ją sprzedam w późniejszych rodzinkach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|