![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Mam jeszcze zastrzeżenia... Jakoś nie lubię, kiedy przed domem jest trawa, tz. że nie ma tej ścieżki prowadzącej do ganku. No i może trochę za dużo 'naciapane' w ogrodzie.
Mam pytanie, skąd masz takie fajne jakby zasłonki na okna w serduszka na 6 zdjęciu? To jest w jakimś Minipacku czy gdzieś pobrałaś? Jak pobrałaś, to gdzie? Z góry dzięki. ![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
ogółem bardzo mi się podoba, ale zrezygnowałabym z tego jakby "ganku"
wnętrza trochę za duże i nie podobają mi się sypialnie za to ogród świetny ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
witam
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki, niestety simsy trzebabyło przeinstalować i nie mam tego domku i żadnych dodatków
![]() I straciłam też taki mój ulubiony dom który zachowałam sobie i nie ma... ![]() Chrzan te zasłonki to z modne simsy i większość mebli mam z tamtąd |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
No cóż powiem że mam wybredny gust i nic mi się nie podoba no prawie ale to co mi się podoba to szczegóły którym w większości i tak zmieniłabym kolor więc hm.. niech będzie 1/10.
#16 |
Guest
|
![]()
ten dom jest świetny ! jestem pod wielkim WOW.
![]() jedno pytanko... (; tv w pralni ? w oczekiwaniu na pranie? 10/10 . |
![]() |
#17 |
|
![]()
Do tego zielonego koloru fajnie by wyglądało jakieś drewno w niektórych miejscach. Garaż nie jest za ciekawy. Za wysoki dach i drzwi mogłyby być w ciemniejszym kolorze, bo tak średnio pasują. Lepiej by też wyglądało jakby był szerszy, żeby po zewnętrznych stronach garażu było po jednej kratce ściany. Tył garażu też wygląda dziwnie, bo okna są krzywo rozstawione. Fioletowy kolor mi nie pasuje ale to pewnie dlatego, że ogólnie tego koloru nie trawię. A poza tym bardzo fajnie
![]() Ostatnio edytowane przez grzro : 28.04.2011 - 19:27 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Cudny!
Wszystko jest tak ślicznie wykonane. Nie mam nic do zarzucenia. 10 |
![]() |
#19 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wnętrza bardzo ładne, najbardziej podoba mi się łazienka a także sypialnia nr 1, jest urządzona w spokojnych, kojących barwach. Druga sypialnia też ładna, szczególnie ten kącik luster.
W ogródku także miło, są kwiaty, jest gdzie posiedzieć, pogrillować ![]() Jeśli chodzi o bryłę garażu to już trochę gorzej, dach rzeczywiście za wysoki.
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Szału nie ma, ale widać, że sporo Ci zeszło na umeblowaniu i to jest dobre bo wyszło nawet fajnie
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|