![]() |
#491 |
Guest
|
![]()
Nie prawda zależy jaką wiarę wyznajesz jak Jakubińską to idziesz do kapłana i klikasz na nim "Religia" i "poproś o rozwód" czy coś takiego. Dajesz wtedy 500$ i już jesteś rozwódką
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#492 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up: Kurcze, nie wiedziałam, że to aż tak skomplikowane jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To co wtedy? nie może wziąć rozwodu? Musi już żyć wiecznie z jedną osobą? Czy musi wyznawać jakąś wiare? ![]() Są inne sposoby, nie takie skąplikowane: Obojętnie czy jest się jakiegoś wyznania czy nie, obojętnie jaki sim/simka, jest opcja "anuluj małżeństwo" w wrednych interakcjach, mogą być nawet najlepszymi przyjaciółmi Ostatnio edytowane przez Analisse : 29.04.2011 - 10:04 |
|
![]() |
![]() |
#494 |
|
![]()
Wydaje mi się, że ta metoda działa tylko wówczas, kiedy małżeństwo nie zostało skonsumowane.
![]() |
#495 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale jakiś tydzień temu aktualizowałam gre do 1.2.3 więc pewnie błąd się naprawił, bo teraz sprawdzałam i rzeczywiście takiej opcji nie ma, pisze że kościół może udzielić rozwodu. No więc co jeśli simy są agnostykami? I jeśli są po bara-bara? Ostatnio edytowane przez Analisse : 29.04.2011 - 11:18 |
|
![]() |
![]() |
#496 |
Guest
|
![]()
Witam, Mam Problem. Przeszedłem Ambicja : Nowe Początki I Teraz Gram Normalnie Bez Misji I Obowiązków. Nie Mogę Znaleść "Tajemniczy Fragment Metalu" A Chcę Stworzyć Anielski Puklerz I Anielski Szpon.
Thx Za Pomoc ; ] |
![]() |
![]() |
#497 |
Guest
|
![]()
Witam ja mam pytanie odnosnie czarodzieja ,za zadanie musze znalesc dzina ale nie moge go znalesc nawet nie wiem jak to zrobic ,czy ktos z was juz mial ta misje ?? jak mam go odnalesc.....pomocy prosze .
|
![]() |
![]() |
#498 | |
|
![]() Cytat:
Możesz też dostać go za 5 kawałków mięsa Jednorożca handlując z Gastrawinem. Podobno był to błąd, który naprawia pierwsza aktualizacja. Ostatnio edytowane przez Searle : 03.05.2011 - 20:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Guest
|
![]()
Searle Dzieki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Guest
|
![]()
Nigdy nie brałam rozwodu jak byłam agnostykiem, zawsze wyznaję wiarę Piotreańską
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|