![]() |
#481 |
Reputacja: 26
|
![]()
Wejdź w opcje gry, kliknij tę gwiazdkę od zawartości modyfikowanej, sprawdź, co tam jest napisane. Jeśli "(...)zawartość zmodyfikowana jest wyłączona...", to zaznacz opcję "włącz", ponownie wyjdź z gry i uruchom ją ponownie. Jeśli po tym dodatków nadal nie będzie, to albo nie masz meshy, albo z tymi dodatkami jest... no, coś nie tak.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 |
Reputacja: 10
|
![]()
jednak z jednym dodatkiem bylo cos nie tak, ale dziekuje za pomoc ^^
![]() |
#483 |
|
![]()
A jeśli mam fryzury i meble w formacie .exe to pójdzie?
![]() Jeśli było, przepraszam, czytałam instrukcję, piersze i ostatnie posty ![]()
![]() |
#484 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nie może być exe!
![]() EXE to rozszerzenie typowe dla programów. Chyba, że to jakoś samo wypakowujące się dodatki ![]() Skąd wzięłaś te pliki? Normalne simowe mają .package albo sims2pack ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
|
![]()
No to teraz ja mam mały problem.
Wszystko z grą jest ok, jedynie kiedy wchodzę na męskie fryzury podczas tworzenia sima (czy to w warsztacie, czy bezpośrednio w grze), to mogę przesunąć, tylko do trzeciej strony. Kiedy wchodzę na czwartą, gra się wiesza (występuje wszystkim znany błąd, że działanie programu zostało zakłócone, bla bla bla...) podobnie jest w warsztacie, nagle się blokuje i dupcia zbita ![]() wiem, że to wina jakiegoś dodatku, czyli włosów lub mesha, ale nie wiem którego ![]() Clean Installer nie pomógł, czy jest jakiś sposób by wywalić tę fryzurę bez wywalania wszystkich??? @down: no to nie takie proste, bo ostatnią fryzurę ściągałam jakiś miesiąc, półtora miecha temu ![]() ale dzięki za radę, przydała się, bo wpadłam na pewien pomysł ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 05.05.2011 - 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Jeśli ściągnięta fryzura niedawno, to zobacz w historii (w przeglądarce) co ściągałaś i idź tym tropem
![]() A potem już wiadomo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
|
![]()
@Liv
Peggyzone ![]()
![]() |
#488 |
Guest
|
![]()
Witam serdecznie!
Mam problem z wgraniem jednego dodatku. Otóż pobieram te 3 flagi z tej strony: http://www5.modthesims.info/download.php?t=43083 zainstalowałem CEP. Rozpakowałem plik rar z flagami i przeniosłem je do folderu DOWNLOADS. Uruchamiam grę, zatwierdzam obiekty zmodyfikowane. ALE NIESTETY NIE MA TYCH FLAG w grze, mimo tego że gra działa płynnie. Co mam zrobic? Czytałem na tej stronce (gdzie pobierałem flagi) że innym działają. A bardzo mi zależy na nich, ponieważ kończę pracę nad serialem Queer As Folk - kontynuacją - 6 sezon i chcę go nakręcić. Wszystko odwzorowałem na wzór serialu, lecz brakuje mi tych flag... PROSZĘ O POMOC ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#489 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Jak uruchamiasz grę za drugim razem to też ich nie ma?
![]() CleanInstallerem próbowałeś? Poza tym, te flagi to recolory maxisowych obrazów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Guest
|
![]()
Czyli wogóle nie będą te flagi działać?
"Poza tym, te flagi to recolory maxisowych obrazów." -> możesz to wytłumaczyć bo nie kumam ![]() Czy ktoś mi pomoże? ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 16.05.2011 - 17:36 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|