![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedyś, chyba w dzień premiery TS3 sobie zrobiłam dwie simki. Jedna sobie pracowała nie pamiętam gdzie, a druga w przestępczości. Żyły sobie i normalnie chodziły do pracy, aż któregoś dnia tę simkę, która pracowała w przestępczości wzięli do więzienia. Ja zrobiłam minę O_o, bo nawet się nie spodziewałam, że jest więzienie w TS3. I się tak zastanawiam dlaczego ją zamknęli. parę dni później jak wyszła patrzę sobie do wyposażenia (nie pamiętam, czy jej, czy rodziny), a tan stóg siana O_o. I mnie ciekawi czy za to ją zamknęli. Ale potem mi się skasowała gra, więc zrobiłam podobną rodzinkę i znowu taka sama historia, że ją zamknęli, a ona miała w wyposażeniu coś w stylu stogu siana. Oczywiście ta simka była kleptomanką.
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
O.O
W TH3 jest więzienie ? |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 11
|
![]()
tak, jest na posterunku policji jak, masz sima który pracuje jako przestępca to może trafić do więzienia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
No to moj sim mial miec urodziny i akurat na ten czas byl w miescie, w galerii sztuki, albo na basenie, nie pamietam. No i poszedl do kibelka, kiedy wyskoczyla czynnosc "urodziny". Do kabiny zbiegly sie wszystkie ludziki i zaczely dmuchac, machac serpentynami, itd. Czyli jednym slowem, moj sims obchodzil urodziny w klozecie;p
|
![]() |
![]() |
#95 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja raz miałam że mój sim nastolatek wracał z pracy i wyskoczyła czynność urodziny i urodziny obchodził na ulicy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
@up - to nie jest dziwne.
moja simka, Madeleine Lirrle urodziła słodziutką córeczkę Felicis. kiedy była małym berbeciem, Maddie chciała nauczyć ją mówić. no to mi wyskakuje, że już się nauczyła, a to dziecko mi cały czas nawija blah bluh blah ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
U mnie to [stara rodzinka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
@up.. OmG.. Nie chciał bym być twoim znajomym.. ;]
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Ja mialam dziwna przygode we Francji a mianowice spotkalam tam Mrocznego Kosiarza ktory tam normalnie mieszkal?? I moj sim stal sie jego przyjacielem? O co chodzilo to nie wiem?? Ten Kosiarz zachowywal sie jak normalny sim. Dla mnie to dziwne.
|
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
A jedna moja simka Była w ciąży i już rodziła więc kliknąłem urodź w szpitalu a ta na rowerze jedzie i jeszcze jęczy że rodzi xdd
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|