Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.04.2011, 08:50   #301
Poziomek
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Czołem koledzy i koleżanki, obecnie gram na stufiee akcesorii Imprezy w plenerze.
Mój problem dotyczy schodów, kiedy chcę je wybudować, jego tekstury są niewidoczne, sim wchodzi, ale nie widać schodów, tak samo mam z parkanami, płotami itd. nie wiem co jest grane kompletnie, nie mogłem znaleźć żadnego racjonalnego czy logicznego wyjaśnienia na te cuda i dziwy. Pomoże ktoś?:p dodatki mam zainstalowane tak od około dwóch tygodni, a ten problem towarzyszy mi od kiedy zostały zainstalowane. Nie wiem, co nie gra. :p Prosze o pomoc .
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.04.2011, 09:02   #302
CuteDream

Reputacja: 10

Ja tak miałam jakiś czas temu i jakaś mądra głowa (nie z forum) poradziła mi żebym przeinstalowała ostatni wgrywany dodatek - tak zrobiłam i zaczęło działać, ale na jakieś 3/4 dni, tak więc po prostu TS3 zainstalowałam jeszcze raz i już widzę schody i inne tego typu rzeczy; nie wiem może ktoś inny będzie miał lepszy pomysł
CuteDream jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.04.2011, 19:45   #303
Poziomek
Guest

dzięki, dobre i to, mam nadzieję że gra mi sie nie rypnie cała po reinstalce ostatniego dodatku dzięks !!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2011, 17:27   #304
simswerka
Guest

Czy jeśli spakuję parę rzeczy (zdjęcia) do plecaka mojego sima i wyprowadzę go do innego domu to obiekty zostaną w plecaku ? Czy przeniosą się do wyposażenia rodziny lub całkowicie znikną ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.05.2011, 17:47   #305
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Cytat:
Napisał simswerka Zobacz post
Czy jeśli spakuję parę rzeczy (zdjęcia) do plecaka mojego sima i wyprowadzę go do innego domu to obiekty zostaną w plecaku ? Czy przeniosą się do wyposażenia rodziny lub całkowicie znikną ?
Przed chwilką to robiłam - zostają w plecaku
stare 07.05.2011, 13:05   #306
Owl Finch

Reputacja: 11

Słuchajcie mam dziwny problem. Moje simy mają lokaja i wszystko było dobrze... Aż do teraz. Otóż lokaja nie widać, ale go słychać. Wydaje dźwięki jakby stał w miejscu i sygnalizował, że nie może przejść dalej, jednak NIGDZIE go nie ma. Próbowałam go zwolnić telefonicznie, ale można tylko osobiście... Co poradzicie?
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2011, 14:06   #307
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie

Miałam taki problem ze znikającymi w mieście simami i chyba wtedy pomogło wyczyszczenie catchy gry. Piszę chyba, bo też zmieniałam na chwilę rodzinę aktywną.

A przy okazji spytam, czy Wy też tracicie zdjęcie parceli w Bridgeport? Może mało istotny błąd, ale denerwuje mnie to, że mam zdjęcie parceli przez góra dwa uruchomienia gry, a później puste pole (wiecie o co kamon? o ekran ładowania i jak w edycji miasta się najeżdża na parcelę, to się wyświetla zdjęcie rodzinki i w osobnym okienku zdjęcie domu).A może ktoś sobie z tym jakoś poradził?
stare 07.05.2011, 14:08   #308
Owl Finch

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Xou. Zobacz post
Słuchajcie mam dziwny problem. Moje simy mają lokaja i wszystko było dobrze... Aż do teraz. Otóż lokaja nie widać, ale go słychać. Wydaje dźwięki jakby stał w miejscu i sygnalizował, że nie może przejść dalej, jednak NIGDZIE go nie ma. Próbowałam go zwolnić telefonicznie, ale można tylko osobiście... Co poradzicie?
Jakby co problem rozwiązał się sam Lokaj jeszcze trochę pojęczał, po czym odgłosy zniknęły i mogłam zatrudnić nowego lokaja
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2011, 16:05   #309
Nessa
Guest

Od jakiegoś czasu kiedy klikam na innego sima nic się nie dzieje - nie pojawiają się interakcje. Simy nie mogą także iść spać - niby przebierają się w piżame, ale zostają w stroju codziennym i nie kładą się do łóżka.
Miał ktoś coś takiego? Co z tym zrobić?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2011, 10:48   #310
Aguncja
Guest

Cześć! Dawno mnie tu nie było, nie śledzę forum na bieżąco. Być może padło już takie pytanie: czy jest do sims 3 jakieś narzędzie diagnostyczne sprawdzające kompatybilność dodatków? Zabrałam simy na wakacje i podczas wczytywania powrotu do domu pasek postępu staje w miejscu. przypuszczam że to wina jakiegoś dodatku.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 68 (0 użytkownik(ów) i 68 gości)

Zasady Postowania