![]() |
#601 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja chce yorka... Długowłose psy w dwójce wyglądały okropnie. Mam nadzieję, że się w trójce do tego przyłożą. Co prawda i tak jak pewnie zwykle będę miała dalmatyńczyka, no ale jednak... Mógłby być jakiś wybór.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja marzę o owczarkach niemieckich i beaglach! Co do wyboru, to zapewne będzie, bo już w dwójce całkiem dobrze rozbudowali CAP w dwójce. Obyśmy się nie zawiedli, bo zwierzaki można na prawdę dobrze zrobić. W poprzedniej części właśnie dobre było tworzenie czworonożnych przyjaciół, ale zajmowanie się nimi było zwyczajnie uciążliwe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Guest
|
![]()
Mogli by zrobić jakiś suwak długości sierści dla każdego psa. I dla ras które sie strzyże dodatkowo będzie można dobierać kilka fryzur i np dla pudla będzie kilka ''uczesań'' tak samo dla maltańczyka, teriera.
Ale to prawie niemożliwe, aby twórcy simsów aż tak urealnili zwierzaki (gdyby takie fryzury dla zwierzą pojawiły się w th3 zwierzaki to w internecie było by ich pełno) Marzenia .... |
![]() |
![]() |
#604 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
nOO.. Prawda...
![]()
![]() |
#605 |
Guest
|
![]()
Pamiętam, że w dwójce, w zwierzakach przy tworzeniu psa były opcje odnośnie takich 'uczesań'.
http://www.youtube.com/watch?v=mwgPY...eature=related < - W tym filmiku, 0:57 sekunda. Tam wyżej są takie dwa obrazki, któryś z nich to była opcja co do sierści(sierść mogła być na pysku, na ogonie i w kilku miejscach). Więc to by było grzechem nie wprowadzić czegoś takiego do trójki. |
![]() |
![]() |
#606 |
Guest
|
![]()
@up
wiem ale chciałbym aby tych ''uczesań'' było więcej i po parę do każdej rasy ale fajnie, że znalazłaś ten filmik to sobie to dokładniej Create A Pet przypomniałem ![]() Ostatnio edytowane przez Spectrum : 07.05.2011 - 13:48 |
![]() |
![]() |
#607 |
|
![]()
Pomyślcie, że może będziemy mogli mieć... zielonego psa, np. Już to sobie wyobrażam....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja tam byłam miło zaskoczona WP. Najbardziej mnie rozczarowała Kariera... Ale najpierw okaże się jakie będą Pokolenia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
|
![]()
aja chce mojego doga niemieckiego i buldożka francuskiego
![]()
![]() |
#610 |
Guest
|
![]()
WP jest fajne,ale dla ludzi grających jednym simem.Bo tak praktycznie to jeden sim coś robi,a reszta czeka.Ale na szczęście można wybrać jednego sima do podróż lub więcej :d
@Xou. l Nic nie powiedziałaś o zwierzakach ^^ @anjanka l A JA a nie AJA ![]() Od jakiegoś czasu dużo razy jakoś poprawiam ludzi O.o Tak jak anie_1981,chcę,żeby można było zrobić Yorka ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
|
|