![]() |
#552 |
Guest
|
![]()
nie wiem
spróbuj rozpocząćmisję "czas wolny" kapłanem religii na którą chcesz go nawrócić i w interakcjach "kapłan "religia"". |
![]() |
![]() |
#553 |
Guest
|
![]()
Możesz iść do kałana, który jest obecnie twoim pasterzem czyli np. jak jesteś Jakubinem to idziesz do kapłana Jakubińskiego i klikasz na nim opcję religia i "wyrzeknij się wiary Jakubińskiej" i potem idziesz do kapłana Piotreańskiego i klikasz opcję religia i "poproś o przyjęcie do wiary piotreańskiej"
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Guest
|
![]()
Wiem że to banalne: Ale gdzie rośnie ziele anielskie?
W kramie go nie ma bo patrze simem codziennie. Również sprawdzam krzaki. Pomóżcie. |
![]() |
![]() |
#555 |
Reputacja: 10
|
![]()
buster: ziele anielskie to takie białe kwiaty. Na pewno jedno rośnie za kościołem jakubińskim. Szukaj też w pobliżu murów (jeśli już je posiadasz w swoim mieście).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Guest
|
![]()
dzięki poszukam
mury mam (wszystkie budynki mam i wielu bohaterów 10lv+) |
![]() |
![]() |
#557 |
Guest
|
![]()
po aktualizacji gry, nadal mam problem z zebraniem tych trzech rodzajów ziela: wilcza jagoda, nocny cień i ziele anielskie. za każdym razem kiedy próbuję zebrać je medyczką czy wiedźmą kursor staje się szary i wyskakuje komunikat "brak dostępnych opcji". Czy ktoś zna może rozwiązanie na ten problem?
|
![]() |
![]() |
#558 |
Guest
|
![]()
póki co kupuj w kramie. może EA da nam kolejną "idealną" łatkę. Napisz także do supportu o błędzie to może go uwzględnią ich programiści.
|
![]() |
![]() |
#559 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Guest
|
![]()
hmm, a gral juz ktos w misje "Wyprawa Jakubina 2: Katastrofalna Pielgrzymka"? wybralam opcje "Poswiecenie" i tym szlachetnym simem, ktory chce wziac wine na siebie, jest moj monarcha. problem polega na tym, ze kiedy dochodze do momentu, w ktorym ma on wyglosic mowe otwierajaca proces, krol nie moze tego zrobic.
![]() ![]() co do bledu ze zbieraniem ziol - mialam to samo. po przeinstalowaniu wszystko sie rozwiazalo. ![]() przypomnialo mi sie jeszcze cos odnosnie posiadania wiecej niz dwojki dzieci (watek sprzed kilku stron). zeby to zrobic wcale nie trzeba brac rozwodu - wystarczy wdac sie w romans z innym simem. no i jezeli komus zalezy, to, zeby nie popsuc relacji z aktualnym mezem, proponuje spotkania u kochanka. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez HalfmoonGirl : 13.05.2011 - 16:17 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|