|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nesyetta jak wcześniej już pisałam, te straszne zdjęcia pochodzą z gry Amnesia The Dark Descent, dlatego nazwa fs jest taka sama
![]() Vipero gitara klasyczna, nie akustyczna. To różnica ponieważ akustyk ma inne struny, jest większy tzw. ma więcej progów chyba, że chodziło ci o takiego 3/4 wielkości gitary klasycznej, co więcej, ma on całkowicie inne brzmienie ![]() Searle nie opisałam opatrywania rany przez Mię, ponieważ doszłam do wniosku, że wprowadziłabym zbyt dużo szczegółów.
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Niektóre szczegóły muszą być opisane, by móc przenieść się w świat bohatera
![]() Nie opisałaś na przykład tego osobnika w łańcuchach. Wyobraźnię to masz, nie ma co! Widać, iż obfitujesz w pomysły, z wykonaniem niestety gorzej. Tekst nie jest zły, ale od dialogów wieje sztucznością, a o powtórzeniach i błędach nawet nie wspominam, bo brudną robotą zajęła się cała armia ![]() Podoba mi się, chociaż akcja wydaje się gnać zbyt szybko (albo to ja nie nadążam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() Zaraz skomentuję kolejny odcinek i zedytuję posta. Wybacz, ale nie chce mi się dzisiaj poprawiać błędów. Musze przyznać, że robi się całkiem ciekawie, chociaż mam wrażenie, że akcja leci zbyt szybko. No nic, zobaczymy jak będzie dalej. Życze weny, może chociaż tobie dopisze...
Ostatnio edytowane przez Vipera : 15.05.2011 - 17:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|