|
|
#7 | ||||||||||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Rzuciłam okiem wcześniej, ale dopiero teraz dostaniesz kompletny komentarz z wymienieniem błędów włącznie (ostrzegam - było ich trochę).
Cytat:
Tak napisałaś.Jak się czyta "Annable"? Po angielsku (/Enebl/) czy jakoś inaczej? Cytat:
Wiejskie pola oglądam w sumie codziennie, więc jeśli posiadłość była większa, to jestem pod ogromnym wrażeniem.Cytat:
Pływać może ryba, ale nie roślina. Pogrubiony fragment jest zbędny w tym zdaniu. Cytat:
na_pewno Cytat:
Mogłaś je odpuścić (dlatego też nie daję propozycji poprawy). Cytat:
Albo samo: Rozmyślania przerwało. Wersja hardkor (strona bierna): Rozmyślanie zostało przerwane... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatecznie zauważ, że zamki budowane były w różnych epokach, zatem różniły się między sobą wyglądem. Następnym razem bardziej uściślij ![]() Btw, domek, do którego przybyła Pearl miałam okazję ostatnio przerabiać w Simsach xD Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gdzieś w tekście pojawiło się określenie "zimny" - wiesz, że tak określiłabym Twój styl pisania? Albo to przez nastrój panujący w odcinku? Wiem, co będzie zawarte w tym FS. Na MTS jestem czytelniczką jednego takiego o podobnej tematyce, tzn. przeszłość jednej z głównych bohaterek mniej więcej pokrywałaby się z historią Pearl. O ile dobrze przewidziałam, co się zdarzy w Twojej historii. Z oryginałem nie miałam styczności. Przypomniało mi się też jedno FS mistrzyni Nyks. Jakbyś mi zafundowała coś na kształt powrotu do przeszłości, byłabym w siódmym niebie ![]() Mam też nadzieję, że "Saint..." nie skończy się tak jak MFK (które się de facto nie skończyło, ale o to mi właśnie chodzi )Bez oceny. |
||||||||||||
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|