|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ja już TS4 nie będę kupowała. Szkoda kasy. Kończę przygodę z Simsami na trójce. Ale Pokolenia kupię i wszystkie dodatki\akcesoria do trójki też.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
A to w ogóle będzie TS4?
![]() Jeśli chodzi o Pokolenia zdecydowałam, że kupię, głównie ze względu na nowe obiekty, szczególnie podoba mi się, że będą kręcone schody, potem w dalszej kolejności wózki dla dzieci, piaskownice, łóżka piętrowe, laski dla staruszków i inne. Poza tym nowe interakcje, które pewnie się szybko znudzą ale jak już pisałam będą w tym dodatku obiekty, które dodadzą grze realizmu i mi się przydadzą w budowie domów. Owłosienie ciała nie zrobiło na mnie wrażenia, bo na TSR już coś takiego jest od lutego. Ciekawe tylko na ile realistyczne będzie to od Maxisa, oby nie takie jak zarost na twarzy.
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Nie mów hop
Założę się, że jeśli wyjdzie TS4 i będzie to hit, rozreklamują go, naczytasz się opinii i zapowiedzi to zechcesz je mieć (a czuję w kościach, że będzie, jedynka była hitem, dwójka też, a trójka już po dwójce niewiele w sumie miała do zmieniania, zanim wyjdzie czwórka będą większe możliwości i pole do popisu, więc TS4 powtórzy sukces TS2 i będzie właśnie tym, czym TS2 było dla graczy po TS1 )
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|