![]() |
#251 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja sie chcialam zapytac czy jest w ogole jakas nowa aktualizacja? mam wersje 6.2.4 - a nie jestem pewna, czy jest dobra bo chcialam pograc. Mam wlaczona automatyczna aktualizacje, ale kiedy odswiezam, to przycisk 'Aktualizuj teraz' podswietla sie na niebiesko
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#252 |
Reputacja: 26
|
![]()
@up - no właśnie też widzę, że dawno żadnej aktualizacji nie było. Czyżby gościom z EA wydawało się, że nie ma NIC do naprawy? :/
Sama pobieram łaty z SimsWiki, to mniej zachodu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
![]()
Witam, nie zauwazylam, zeby ktos opisywal podobny problem, wiec zakladam nowy temat.
Po reinstalacji simsow pojawia sie pewien blad. Mam aktualnie zainstalowana podstawe i Nowoczesny Apartament. Podczas instalacji podstawy juz pojawil sie blad, tzn. po kliknieciu na PLAY w launcherze gra szla, ale wyskakiwal blad, ze program launcher zostanie zamkniety, bo cos tam... Chcialam zainstalowac kolejny dodatek, czyli Kariera, ale tym razem pojawia sie ten sam blad i gra sie nie uruchamia, a w starterze na dole po lewej stronie pokazuje sie, ze wersja dodatku to 0.0.0.0... O co chodzi? Wszystko jest zaktualizowane... |
![]() |
![]() |
#254 |
|
![]()
No więc wczoraj zrobiłam najnowszą aktualizację. Po iluś procentach, wyskoczył komunikat o jakimś błędzie (wybaczcie, nie pamiętam). Zignorowałam go i chciałam włączyć Simsy. Co się okazało, gra nie chce się włączyć, a co najgorsze launcher tym bardziej.
Przy włączaniu launchera wyskakuje mi komunikat : ...ścieżka/Sims3Launcher.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32. Czy może mi ktoś doradzić jak się z tym uporać, bez reinstalki gry? :c A przy włączaniu Simsów wyskakuje : Nie udało się uruchomić gry. Twoja gra podstawowa The Sims 3 jest niezgodna z aktualnym dodatkiem do The Sims 3. Zaktualizuj grę w programie startu gry. Chciałabym, jakby się launcher dało uruchomić :s Ostatnio edytowane przez Solja : 01.05.2011 - 09:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Wyskoczył błąd, gdyż zapewne miałaś/eś zmodyfikowane pliki. Moje przeczucie mówi mi, że były to pliki Ts3.exe i tslhost.dll ;d
Reinstalacja wymagana.
![]() |
#256 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja kupilam gre"The Sims3" w markecie i teraz mam właśnie wersję 1.0.631.00002 i w głównym panelu pojawia sie aktualizacja 1.19/2.14/3.10/4.7/5.5/6.2/7.0 i gdy ją chce zainstalować to pojawia się info Instalator wykrył, że zainstalowane region gry dla tej aktualizacji jest nieprawidłowy Ta aktualizacja wymaga innego regionu gry, aby być zainstalowana I niew iem co robić? A chciałam sobie zainstalować dodatki do simów3 kupione z gazetą "komputer świat" |
|
![]() |
![]() |
#257 |
|
![]()
Z dodatkami z gazet często są problemy...
A gdzie kupiłaś Simsy? (W Polsce?) Ludzie, niech ktoś proszę pomoże makkwacz'owi & suomii... Bo wydaję mi się że ich po prostu zignorowaliście... ![]()
![]() |
![]() |
#258 |
Guest
|
![]()
Tak w Łodzi w Realu
I nie wiem gdzie mogę sobie te aktualizacje znaleść.Bo ta wersja co mam to jest surowa,czy tak? Ja jestem laik w tych sprawach bo gra kupiona z myślą o mojej córce |
![]() |
![]() |
#259 |
|
![]()
Aktualizację instalujesz przez 'Launcher', jest jakaś opcja (dawno nie grałam w Simsy, nie pamiętam), na pewno nazywa się ''Aktualizacja/e''.
Hej! Trzeba się uważnie rozejrzeć zanim się zapyta! ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]()
No tak pokazuje sie aktualizacja ale ona nie pasuje bo wyskakuje to info właśnie że niewłaściwy region jest.A w tym Launcher nie widze opcji żeby można wpisac samemu jaka się chce wyszukać aktualizację
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|