![]() |
#11 | |||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wiem, miał być odcinek. Nie mam jeszcze zrobionych zdjęć, dodam wkrótce.
Aczkolwiek po czystkach nie ostała się fryzura Kaktusa, a że była z coolsims nie mam jej jak ściągnąć... Muszę napisać, bo post Searle nie daje mi spokoju. Dziękuję oczywiście wszystkim za komentarze ![]() Jestem zła po przeczytaniu tego ostatniego, naprawdę. Ale do rzeczy: Cytat:
Cytat:
Zresztą "Marzenie..." to też taka moja osobista misja. Dla mnie samej to sukces, bo widzę, jak bardzo nabrałam wprawy w pisaniu i robieniu zdjęć. Tylko, niestety, z fabułą mi nie wyszło ![]() Cytat:
Piałam wcześniej, że AND 2010 jest odnowiona wersją AND ze zmianami. I nie mówiłam, że są one drobne. Nie musiałam zawierać wszystkiego, co było w AND i tego nie zrobiłam. Wszystko to o czym pisałaś, opuściłam świadomie. W AND2 chyba wspominałam coś na temat Tanii, a jeśli nie, to mówię, że ona sama spędziła część swojego życia w domu dziecka z powodu śmierci rodziców. Cytat:
Przybrani rodzice Sary mieszkali przez jakiś czas w Ameryce, ale postanowili wrócić do kraju (do Polski). To był amerykański sierociniec. Nie pisałam nigdzie, że wszystkie dzieci uczyły się tam polskiego. Zresztą imiona przecież były zangielszczone... (Elisabeth i Peter - polskie dziecko powiedziałoby "Elżbieta i Piotr") Cytat:
Musiała na to wpłynąć bardzo pani Kelley (z AND wiadomo, że była wicedyrektorka sierocińca - tego w AND2010 nie zmieniałam, ale też nie wspominałam, bo nie uznałam tego za najważniejszej informacji), że znalazły się fundusze. Być może nawet ona sama (o czym nikt przecież nie wiedział) przyczyniła się do przyjazdu Lily. Ostatecznie są jeszcze na świecie ludzie o wyjątkowo dobrych sercach, nie? Cytat:
Pani Kelley musiała znać panią Muchomorek. Nad szczegółami typu w jaki sposób odbyła się rozmowa już się naprawdę nie zagłębiałam... Cytat:
A zdrobnienia są już w mojej naturze, przykro mi. Opisywanie uczuć też mi podobno dobrze idzie i też, niestety, będę się tym chwalić na prawo i lewo. A kwestię zajęcia się czymś innym niż AND przemyślę. No, wyrzuciłam to z siebie. Jeśli ktoś mnie ma ochotę konstruktywnie skrytykować, proszę bardzo ;] Ostatnio edytowane przez Liv : 19.05.2011 - 14:43 |
|||||||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|