![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogólnie to całość przypomina mi bardziej ranczo. Dlatego zmieniłbym kolor domu z zewnątrz na coś bardziej drewnianego i taki sam garaż. Zamiast tego autka przed garażem, lepiej by wyglądał pickup albo jakaś terenówka
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]()
Właściwie większość wad i zalet tego domku już została tu opisana więc nie będę powtarzać, od siebie dodam, że jak na dworek to dach jest trochę za niski.
Jeśli chodzi o kolory zewnętrzne to są takie jakie jak często występowały w przypadku dworów. Otoczenie domu jednak nie za bardzo pasuje do tego typu budowli, chyba, że byłaby całkiem opuszczona a tu najwyraźniej ktoś mieszka ![]() Wewnątrz i na zewnątrz widać elementy minionej epoki, przemieszane z nowoczesnymi. Można przyjąć, że skoro to dom stary ale czasy obecne to muszą być jakieś współczesne rzeczy jak np. choćby telewizor czy pralka, tylko, że w realnym dworze powinny być jakoś dyskretnie ukryte albo stylizowane. Zatem lepiej nie wstawiać pewnych obiektów lub wybrać takie, które wyglądają na stare. Nie zawsze jest to możliwe choćby w przypadku pralek, pozostaje dać jakiś pattern, który spowoduje, że pralka nie będzie się wyróżniać. Ale niekiedy i to nie pomaga, mi na przykład mi brakuje Frani ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|