|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
to jest dzielo sztuki, a nie dom! tylko pogratulowac takiej wyobrazni i pomyslowosci!
![]() niesamowite... no i mam nadzieje, ze kiedys zdecydujesz zrobic sie z tego strychu czesc mieszkalna ![]() jesli moge zapytac: ile nad tym pracowales?
|
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Żałuję jedynie że nie zdecydowałem się na działkę o wymiarach 40X40 przynajmniej. Dom stoi na 30X30 i przyznaję że więcej tylnego ogrodu dodałoby mu uroku. Jak Barbara i Oliver doczekają wnuków to kto wie? Możliwe, że zrobię aktualizację i zaprezentuję ten strych w wersji mieszkalnej a zainwestuję w suszarkę do ubrań ![]() ![]() Dziękuję za fantastyczną ocenę! ![]() Cytat:
Osobiście mam sentyment do kuchni. To pomieszczenie bardzo kobiece w kolorach ale funkcjonalne niezwykle. Nie mam jak dotąd żadnego simowego "korka" tam, a zatem może tam śmiało być kilka osób i coś robić bez problemu ![]() ![]() Wszystkim innym jak do tej pory, bardzo serdecznie dziękuję za tak wysokie oceny! ![]() Czekam na więcej a pracuję też nad czymś już nowym zupełnie. To jednak bardzo duży projekt. Zdradzę tylko, że dom jest dwa razy większy od tego! Hehe ![]() Ostatnio edytowane przez MacieK : 27.05.2011 - 23:35 |
||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|