|
|
Zobacz wyniki ankiety: Które z otoczeń wakacyjnych najbardziej Ci się podoba? | |||
Chiny |
![]() ![]() ![]() ![]() |
66 | 33.50% |
Egipt |
78 | 39.59% |
Francja |
53 | 26.90% |
Głosujących: 197. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Egipt - Na pierwszym miejscu ponieważ tam są najciekawsze misje i uwielbiam mumie i te
grobowce. Francja - Tam jest taki fajny,spokojny i romantyczny klimacik. Chiny - Też nawet fajne uwielbiam jak moi simowe tam przyjeżdżają i ćwiczą sztuki walki czy jakoś tak oczywiście zmuszeni przeze mnie . według mnie wszystkie są OK. |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chiny... Uwielbiam te krajobrazy, domki... Jest dużo do zwiedzania itp. Ogólnie bardzo lubię tamtejszy klimacik
![]() Na drugim postawię Egipt (mumie i piramidy, no nie?) i Francję (romantyczne wypady ze swoją drugą połówką...). Nie potrafię stwierdzić, które z tych dwóch postawiłabym na drugim, a Chiny... Moim marzeniem jest kiedyś tam polecieć ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Mi się bardzo podobają Chiny co prawda nie mam WP(Wymarzonych Podróży) Ale czytam o Chinach n aróżnych blogach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Mi się podobają Chiny, ponieważ... Ponieważ... Poczekajcie, pomyślę.. xd
Ponieważ tam jest taki "spokój.." Zastanawiam się, czy w SV nie zrobić Chińskiego ogrodu... ;]
![]() |
#55 |
Reputacja: 11
|
![]()
A mi sie najbardziej podoba Egipt . Piramidy są cudowne a jak mój sim umie już sztuki walki to lubie patrzeć jak walczy z mumią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Najbardziej podoba mi się Egipt - przyciągał mnie ilością grobowców, gorącą pustynią, piramidami. Teraz jak już jeżdżę, to tylko rekreacyjnie, bo wszystkie misje rozwiązałem i nie mam tam za bardzo co robić. A tak to biorę dwójkę Simów np. w podróż poślubną i jest git
![]() Chiny są u mnie na drugim miejscu, wszystko mnie tam ładne, ale po jakimś czasie jest tam dla mnie za spokojno, nudno ![]() Francja też jest spoko, ale myślałem że będzie nieco inna. Podobają mi się te wzgórza, ulice i francuskie domki. W sumie bardziej mi się podobała pierwotna "wersja" Champs Les Sims, gdzieś było zdjęcie w grze ale nie pamiętam już gdzie. Czyli moim faworytem jest Al-Simhara ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
ludzie da się budować swoje własne otoczenia wakacyjne?
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Najbardziej Egipt, ale to dlatego, że są najciekawsze przygody tam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Mnie podobają się chiny, ponieważ można się uczyć sztuk walki i można też kupić fajerwerki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|