![]() |
#81 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jako fanka simsow majaca wiecej niz 17 lat, postanowilam sie zarejestrowac na tym forum. z racji wolnego czasu zajrzalam do dzialu fotostory. otworzylam rzeke wspomnien. przeczytalam pierwszy odcinek. zainteresowal mnie, wiec bez wahania przeczytalam kolejne. jestem tym zaczarowana. gdy skonczylam czytac bylam rozczarowana... mala iloscia odcinkow. czuje niedosyt! CHCE WIECEJ!
piszesz w lekki, przyjemny sposob, calosc przyjemnnie sie czyta. nie zwracam uwagi na bledy, bo przeciez kazdemu sie zdarzaja. co do samej tresci tego fs - ciekawy pomysl. oby tak dalej, czekam na kolejny odcinek. mam nadzieje ze wyleci Ci z glowy pomysl z zamykaniem tego postu. zaskocz nas nie zamknieciem fs, tylko trescia opowiadania! pozdrawiam i czekam na ciag dalszy. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#83 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czyli to znaczy, że nie zamkniesz tematu?
Ufff... A no właśnie! Chciałam tylko powiedzieć, że Tariel wyszedł ci nieziemsko przystojny ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
Nie zamykaj! Proszę, mi naprawdę się podoba! To wspaniałe FS, czytam kilka razy dziennie, ale zawsze serce mi prawie staje (XD No nie zawsze) jak widzę post, że zamkniesz ten temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Jedno z moich ulubionych fs.
Masz świetny styl pisania, cudowne pomysły, ciekawie kreujesz bohaterów i bardzo przyjemnie czyta się twoje dzieła. Niecierpliwie czekam na następny odcinek. |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Nie lubię być szantażowana. Nie cierpię, gdy ktoś wyznacza sobie liczbę komentarzy pod odcinkiem, a tym bardziej, że zamknie temat jeśli komentarzy nie będzie. Weszłam w ten temat 30 maja by nadrobić odcinki (czekałam aż wstawisz zdjęcia), bo poczułam taką zajawkę na czytanie, a tu takie posty, dlatego aż mi się odechciało czytać, bo zmuszana do czegoś nie lubię być.
Wracam czując lekki przymus, ale już nie będę taka niedobra. Przeczytałam i komentuję: Zbyt oczywiste by było, gdyby Tariel przyjechał prosić o rękę Seri, a zatem wprowadziłaś fajny element zaskoczenia. Tariel średnio mi się podoba. Myślałam, że mnie powali swoją urodą, ale jest po prostu zwyczajny. Już bardziej podoba mi się Thomas ![]() Wszyscy się uczepili Seliete, ale chyba nie jest aż taka głupia. To, że ma inne zainteresowania (bogactwo, moda, sława) nie czynu z niej złej dziewczyny. Ale to zlecenie jest nieco podejrzane. No i jest zdecydowanie ładniejsza od swojej siostry ![]() Dziwi mnie, że rodzice dziewczyn tak przytakują związkowi Tariela i starszej siostry. Z góry założyli, że ona będzie nim zainteresowana. Robisz masę głupich błędów: pozjadane słowa, literki, poprzestawiane wyrazy, powtórzenia. A ten Lucas to ma w końcu jasne, czy ciemne włosy?: " – Cześć, słońce. – Wysoki, jasnowłosy mężczyzna wysiadł ze srebrnej toyoty, uśmiechając się radośnie.[...] Zamknęła oczy i wsuwając palce w jego brązowe kosmyki, wtuliła się w niego mocno." Ciekawi mnie jak potoczy się akcja, ale szału nie ma, by tu codziennie zaglądać i wypatrywać następnego odcinka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||||
|
![]() Cytat:
Żeby pisać muszę mieć motywacje, a brak komentarzy w ogóle mnie nie modytwuje. Na dodatek, jeśli pierwszye odcinki miały bez problemu mase postów, a im dalej, tym jest ich mniej, no to wybacz, ale odechciewa mi się pisać. Takie coś tylko mówi mi, że zamiast pisać lepiej, pisze gorzej. Już nie wspominam o czymś w stylu "czytam ale nie komentuje" bo jak to widzę, to dostaje białej gorączki. Wiem, że ludzie lubią moje FS, więc piszę je dla nich, nie dla siebie... Za to chociaż oczekuję "przeczytałam, czekam na next" czy to naprawdę tak wiele? Czy tak dużo oczekuję za kilka godzin spędzonych nosem w ekranie? Wydaje mi się, że nie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję za komentarze. Szkoda tylko, że pojawiły się dopiero, jak zamierzałam kończyć. Nie wiem kiedy dodam kolejny odcinek, bo mam dopiero pół strony, a weny jak nie było, tak nie ma ![]() Postaram się aby był na dniach - o ile oczy mi na to pozwolą.
![]() |
![]() |
#88 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Wow!
Dziś mnie coś natchnęło by wejść w Fotostory, patrzę jakaś "Rzeka nadzieji", weszłam i siedziałam nieruchomo, bo tak się wciągnęłam ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|