Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.05.2011, 12:59   #81
cheeba

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Rzeka wspomnień

Jako fanka simsow majaca wiecej niz 17 lat, postanowilam sie zarejestrowac na tym forum. z racji wolnego czasu zajrzalam do dzialu fotostory. otworzylam rzeke wspomnien. przeczytalam pierwszy odcinek. zainteresowal mnie, wiec bez wahania przeczytalam kolejne. jestem tym zaczarowana. gdy skonczylam czytac bylam rozczarowana... mala iloscia odcinkow. czuje niedosyt! CHCE WIECEJ!
piszesz w lekki, przyjemny sposob, calosc przyjemnnie sie czyta. nie zwracam uwagi na bledy, bo przeciez kazdemu sie zdarzaja.
co do samej tresci tego fs - ciekawy pomysl. oby tak dalej, czekam na kolejny odcinek.
mam nadzieje ze wyleci Ci z glowy pomysl z zamykaniem tego postu. zaskocz nas nie zamknieciem fs, tylko trescia opowiadania!

pozdrawiam i czekam na ciag dalszy.
cheeba jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.05.2011, 21:08   #82
Vipera

Reputacja: 10

Cieszę się, że znalazły się nowe czytelniczki.

Postaram się niebawem coś wymyślić.
stare 01.06.2011, 05:46   #83
Kethael

Czyli to znaczy, że nie zamkniesz tematu?
Ufff...
A no właśnie! Chciałam tylko powiedzieć, że Tariel wyszedł ci nieziemsko przystojny
stare 01.06.2011, 08:25   #84
niunilove6

Nie zamykaj! Proszę, mi naprawdę się podoba! To wspaniałe FS, czytam kilka razy dziennie, ale zawsze serce mi prawie staje (XD No nie zawsze) jak widzę post, że zamkniesz ten temat.
niunilove6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.06.2011, 20:56   #85
Nessa
Guest

Jedno z moich ulubionych fs.
Masz świetny styl pisania, cudowne pomysły, ciekawie kreujesz bohaterów i bardzo przyjemnie czyta się twoje dzieła.
Niecierpliwie czekam na następny odcinek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.06.2011, 13:12   #86
Searle

Nie lubię być szantażowana. Nie cierpię, gdy ktoś wyznacza sobie liczbę komentarzy pod odcinkiem, a tym bardziej, że zamknie temat jeśli komentarzy nie będzie. Weszłam w ten temat 30 maja by nadrobić odcinki (czekałam aż wstawisz zdjęcia), bo poczułam taką zajawkę na czytanie, a tu takie posty, dlatego aż mi się odechciało czytać, bo zmuszana do czegoś nie lubię być.

Wracam czując lekki przymus, ale już nie będę taka niedobra. Przeczytałam i komentuję:

Zbyt oczywiste by było, gdyby Tariel przyjechał prosić o rękę Seri, a zatem wprowadziłaś fajny element zaskoczenia.

Tariel średnio mi się podoba. Myślałam, że mnie powali swoją urodą, ale jest po prostu zwyczajny. Już bardziej podoba mi się Thomas

Wszyscy się uczepili Seliete, ale chyba nie jest aż taka głupia. To, że ma inne zainteresowania (bogactwo, moda, sława) nie czynu z niej złej dziewczyny. Ale to zlecenie jest nieco podejrzane. No i jest zdecydowanie ładniejsza od swojej siostry

Dziwi mnie, że rodzice dziewczyn tak przytakują związkowi Tariela i starszej siostry. Z góry założyli, że ona będzie nim zainteresowana.

Robisz masę głupich błędów: pozjadane słowa, literki, poprzestawiane wyrazy, powtórzenia.

A ten Lucas to ma w końcu jasne, czy ciemne włosy?:
" – Cześć, słońce. – Wysoki, jasnowłosy mężczyzna wysiadł ze srebrnej toyoty, uśmiechając się radośnie.[...] Zamknęła oczy i wsuwając palce w jego brązowe kosmyki, wtuliła się w niego mocno."

Ciekawi mnie jak potoczy się akcja, ale szału nie ma, by tu codziennie zaglądać i wypatrywać następnego odcinka.
stare 06.06.2011, 14:07   #87
Vipera

Cytat:
Nie lubię być szantażowana. Nie cierpię, gdy ktoś wyznacza sobie liczbę komentarzy pod odcinkiem, a tym bardziej, że zamknie temat jeśli komentarzy nie będzie. Weszłam w ten temat 30 maja by nadrobić odcinki (czekałam aż wstawisz zdjęcia), bo poczułam taką zajawkę na czytanie, a tu takie posty, dlatego aż mi się odechciało czytać, bo zmuszana do czegoś nie lubię być.
Tłumaczyłam już wcześniej dlaczego jest tak, a nie inaczej.
Żeby pisać muszę mieć motywacje, a brak komentarzy w ogóle mnie nie modytwuje. Na dodatek, jeśli pierwszye odcinki miały bez problemu mase postów, a im dalej, tym jest ich mniej, no to wybacz, ale odechciewa mi się pisać. Takie coś tylko mówi mi, że zamiast pisać lepiej, pisze gorzej. Już nie wspominam o czymś w stylu "czytam ale nie komentuje" bo jak to widzę, to dostaje białej gorączki.
Wiem, że ludzie lubią moje FS, więc piszę je dla nich, nie dla siebie... Za to chociaż oczekuję "przeczytałam, czekam na next" czy to naprawdę tak wiele? Czy tak dużo oczekuję za kilka godzin spędzonych nosem w ekranie? Wydaje mi się, że nie.

Cytat:
Tariel średnio mi się podoba. Myślałam, że mnie powali swoją urodą, ale jest po prostu zwyczajny.
Niestety pierwszy, orgiginalny Tariel zniknął wraz ze wszystkim innym podczas formatu i nie potrafiłam go odtworzyć. W sumie ten nawet mi się podoba, każdy ma inny gust

Cytat:
A ten Lucas to ma w końcu jasne, czy ciemne włosy?
Włosy ma w kolorze jasnego brązu, takie cappucino. Nie chciałam zrobić powtórzenia.

Cytat:
Robisz masę głupich błędów: pozjadane słowa, literki, poprzestawiane wyrazy, powtórzenia.
Ja zazwyczaj nie widzę tych błędów, a akurat tego odcinka mi chłopak nie sprawdził, także jest jak jest.

Dziękuję za komentarze.
Szkoda tylko, że pojawiły się dopiero, jak zamierzałam kończyć.
Nie wiem kiedy dodam kolejny odcinek, bo mam dopiero pół strony, a weny jak nie było, tak nie ma
Postaram się aby był na dniach - o ile oczy mi na to pozwolą.
stare 06.06.2011, 19:21   #88
Silver

Cytat:
Napisał Vipera Zobacz post
Dziękuję za komentarze.
Szkoda tylko, że pojawiły się dopiero, jak zamierzałam kończyć.
To dlatego, że mało osób wie, że takie wspaniałe FS istnieje w necie.... Postaram się żeby moi znajomi też przeczytali chociaż 1 odcinek to morze się zarejestrują i będziesz miała więcej fanów
Silver jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2011, 21:27   #89
lazuryt00

Wow!

Dziś mnie coś natchnęło by wejść w Fotostory, patrzę jakaś "Rzeka nadzieji", weszłam i siedziałam nieruchomo, bo tak się wciągnęłam Kiedyś zaczęłam czytać, ale nie było kolejnego odcinka ^^ Będę na pewno czytać dalej Tylko wstaw następny^^!
stare 09.06.2011, 20:25   #90
Vipera

Odcinek prawdopodobnie w weekend, ew na początku tygodnia.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania