![]() |
#772 |
Reputacja: 10
|
![]()
te konie sa MEGA! ciekawe, jakie beda gryzonie :>
![]() |
#773 |
|
![]()
Gdzie to wyczytałaś? Następny dodatek po Zwierzakach powinien w sumie wyjść jakoś marzec/kwiecień 2012.
Byłabym w siódmym niebie, gdyby były to Pory Roku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Guest
|
![]()
Konie są świetne, ciekawe czy i one będą dzielić się na różne rasy
![]() Co do gryzoni, to obstawiam świnkę morską. A ogółem z takich "klatkowych" zwierząt to obstawiam te same jak w The Sims 2. @up, myślę, że EP6 możemy spodziewać się jak Pokoleń czy Kariery, czyli na początku czerwca. |
![]() |
![]() |
#775 |
|
![]()
mogliby dodac tez jakies owady typu komary, pszczoly itp. ale to chyba troche za duzo.
wlasnie licze na takie, ktore pojawily sie w ts2. chociaz widzieliscie ta rybke w akwarium? normalnie chyba takiej nie ma w grze (?, nie orientuje sie) @up, a akcesoria? ciekawe, czy jakies sie pojawia.
![]() |
#776 |
Reputacja: 11
|
![]()
@up: Ta rybka jest od podstawy simsów 3. Nazywa się*Tragiczny Błazenek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Reputacja: 12
|
![]()
Hahaha, czemu zrobili z błazenka prawdziwego błazna? xD
A koty i psy są urocze! Konie też mogą być, chociaż rzeczywiście są mniej dopracowane. Fajnie te zwierzęta się zachowywały. Ten śniący o czymś piesek był cudny. Ciekawi mnie czy policja będzie chodziła z psami... Albo czy psy będą chroniły nasz dom przed złodziejem. To wszystko przez te dobermany goniące złodzieja. Fajna była reakcja zwierzaka na dzieci dokuczające jednemu chłopcu - ciekawe jak to będzie w rzeczywistości.. Ogólnie mi się bardzo podoba to, co zobaczyłam. Chyba kupię ten dodatek. Wydaje mi się, że wtedy życie Simów będzie barwniejsze ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
|
![]()
Wooooow, świetny trailer
![]() Mam tylko nadzieję, że koty nie będą naprawdę zjadały rybek... Jedno mnie niepokoi - to, że w trailerze są TYLKO koty, psy i konie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Reputacja: 12
|
![]()
No właśnie też się nad tym zastanawiałam.
Bo to jest nowszy trailer a nie było nic o jeleniach, szopach itp. A już większość osób się na nie nastawiła. Ale może chcieli po prostu pokazać więcej szczegółów dotyczących zwierząt, które będzie można mieć w domu. Tzn. które będą mogły mieć jakieś cechy charakteru. Chociaż i tak czarno widzę te pozostałe zwierzęta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
|
![]()
Mnie w sumie szopy i jelenie niepotrzebne, ale ok, będzie miło, jeśli gdzieś kiedyś mi jakiś przebiegnie
![]() Nie mam wielkich oczekiwań, ale mam nadzieję, że będą także mniejsze domowe zwierzaki - przynajmniej jeden ptak i jeden gryzoń. W dwójce rzadko takie kupowałam, ale dla urozmaicenia by się przydały. Po cichu liczę też na węża z pierwszego trailera. Najważniejsze jednak, żeby koty i psy były dopracowane. No i jakieś nowe akwarium! To z NA jest fajne, a z Kariery efektowne, ale im więcej, tym lepiej. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|