![]() |
#781 |
Guest
|
![]()
Konie... z filmiku można wywnioskować, że będzie można je normalnie hodować. Ciekawie byłoby, gdyby były w jakimś Ośrodku Jeździeckim i można byłoby uczyć się jeździć, albo zabierać je stamtąd do domu lub na przejażdżki po mieście. Ach...
Ale to marzenia. Ciekawa jestem, jak będzie to wyglądać, jak dodatek pojawi się do kupienia. A tak na razie można być prawie pewnym tego, że będą konie w simsach, tak długo oczekiwane przez wielu fanów gry. Jeżeli chodzi o pieski i kotki, oczywiście, będzie to i tak duże urozmaicenie gry. W 2 fajnie było mieć zwierzaki i opiekować się nimi, a w 3 powinno być jeszcze więcej interakcji. Chociaż to też fantazje. Pewnie nie stworzą czegoś nowego, ale chcę się mile zaskoczyć. |
![]() |
|
![]() |
#782 |
Guest
|
![]()
widziałam wczoraj właśnie ten nowy zwiastun. ale na nim nie ma jeleni, szopów praczy, skunksów itd. a na tym pierwszym, nieoficjalnym były...
|
![]() |
![]() |
#783 |
Guest
|
![]()
Mi się wydaje, że węże chyba jednak będą. Na jednym z atworków chłopiec trzyma węża
http://i55.************/9gdg5k.jpg Sorry, że w takiej jakości, ale tinypic wszystko "jpg-uje", chociaż z atworkami to nigdy nic nie wiadomo :p A tak w ogóle to podoba mi się pomysł z weterynarzem. Np. nasz kotek sobie coś zrobi i trzeba z nim do weterynarza jechać. Albo, twój sim przechodzi ulicą, obok jakieś krzaki, a tu komunikat: "Ania słyszy, że w krzakach coś jakby mruczy. Czy ma to sprawdzić?" I do wyboru tak lub nie. Jeśli zaznaczyli byliśmy Tak, to sim wchodzi w krzaki i komunikat: "Ania znalazła małego kotka/pieska! Na pewno dobrze się nim zaopiekuje, a teraz może wizyta u weterynarza?" Wg mnie fajnie byłoby znaleźć takie małe, biedne zwierzątko. Ja mam akurat słabość, do małych piesków i kotków ![]() Edit: W sieci pojawiła się oficjalna strona gry The Sims 3: Zwierzaki. Strona dostępna jest na razie jedynie w języku angielskim, jednak zapewne niebawem pojawi się również jej polski odpowiednik. W serwisie przeczytać można m.in., że oprócz psów, kotów i koni, w nowym dodatku dostaniemy również żółwie, jaszczurki, węże i ptaki. Na stronie widnieje też informacja, że edycja limitowana na PlayStation 3 oraz Xboxa 360 wprowadzi dodatkowe 10 ras zwierząt (np. psa pandę lub kota o wyglądzie skunksa). Źródło: wirtualnesimy.pl Czyżby nie było chomików/świnek morskich/tego co w ts2 zwano szynszylą?! Ostatnio edytowane przez SuperMiss16 : 04.06.2011 - 17:12 |
![]() |
![]() |
#784 |
Guest
|
![]() ![]() Na 90% okładka będzie miała takie tła ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie ogarniam tego co robi smierc na koniu ;O
jakis inny wymiar czy cos ?
![]() |
#786 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ależ świetny trailer! Widać nowe drzewa, na pewno będzie nowe miasto bo w oddali widać nowy rodzaj Ratusza, a ten Kosiarz na koniu po prostu boski ^^
![]() |
#788 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#789 |
Guest
|
![]()
EXTRA.. Wszystkie gady, a co do ptaków papugi będą na pewno nie wiem co do tych innych. Ciekaweile przetrzyma 3 the sims
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez TheSims3Fan : 05.06.2011 - 07:51 |
![]() |
![]() |
#790 |
Guest
|
![]()
Przepatrzyłam strone zwierzaków i znalazłam, że będą(oprócz psów, kotów, koni) jaszczurki, węże, żółwie i ptaki, a o gryzoniach jeszcze nic nie wyszukałam, ale mam nadzieje że tak czy siak będą w grze.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|