![]() |
#791 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#792 |
Guest
|
![]()
No, to jednak miła niespodzianka, że w grze pojawią się zwierzaki, tj. gady, ptaki. Simowy świat zaroi się od małych stworzonek i będzie jeszcze bardziej tętniło życiem
![]() A fajnie by było, gdyby psy i koty bał się wampirów i uciekały od nich, gdzie pieprz rośnie. Ale pewnie aż tak to się ea nie wysili. ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Guest
|
![]()
Ja na początku byłam negatywnie nastawiona do zwierzaków, ale jak ujrzałam ten nowy trailer, to mnie zauroczyły te zwierzątka. Przy okazji znalazłam nową okładkę w necie:
http://www.flickr.com/photos/simprog...n/photostream/ |
![]() |
![]() |
#794 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Mam nadzieję że będzie nowe miasto, poniewarz tak jak jest w TS3 Pokolenia, że np w SV tylko jedna rodzina (moja) ma wózek i nowy plac zabaw.. ;[
![]() |
#795 | |
Guest
|
![]()
Lubie, i tak prawdopodobnie będzie, że dodadzą nowe miasto.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#796 |
Guest
|
![]()
oooo, to fajnie, że będzie można adoptować konia
![]() a wgl. fajnie by było gdyby sim, który ma psa/kota/konia i będzie się nad nim znęcać czy w ogóle nie będzie się nim opiekować to przyjechała by policja dla zwięrząt w SV (czy w innych miastach) i odebrała mu zwierzaka, który potem trafi do schroniska. wiem, trochę smutne, ale byłoby bardzo realnie. i ciekawi mnie też czy będzie taki zawód jak weterynarz ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 05.06.2011 - 14:08 |
![]() |
![]() |
#797 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nowy screen:
http://web-vassets.ea.com/Assets/Ric...?ver=723_pl_PL Mam nadzieje, że zwierzęta będą miały dobre SI, a nie, że będą stały dopóki dopóty nie wyda im się poleceń.
The boy that you loved, is the man that you fear. Ostatnio edytowane przez Ejak : 05.06.2011 - 14:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
|
![]()
No nie taki nowy. Widziałem już go dużo razy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Guest
|
![]()
Fajnie, że będzie nowe miasto! Przeczuwałem to, bo te nowe parcele muszą się gdzieś pomieścić. Super jakby ) nowym miastem było to ukazane w zwiastunie ;0 bo jest bardzo realne i ma swój klimat
Dziwne, że tak wiele informacji podają na dłuugo przed premierą, bo przecież jeszcze 5,5 miesiąca ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
|
![]()
Nowe miasto ! Jupi, na to czekałam
![]() Wcześnie wiadomości są może dlatego, że dojdzie dużo opcji, więc po trochu zaczynają ujawniać... Tzn. bardzo bym chciała, żeby tak było ![]() Konie - genialne ! Ciekawi mnie jakie jeszcze zwierzęta dojdą, bo ogólnie GADY do mnie nie przemawiają - z czasem może powiedzą konkretnie jakie ![]() Ten dodatek kupie bez względu na wszystko, bo na niego od początku czekałam ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości) | |
|
|