Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.06.2011, 21:31   #211
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Odkryłam coś smiesznego (może ktos też to już widział).Otóż jak sim ożeni się/wyjdzie za mąż za WP,który jest normalnym simem i urodzi im się dziecko to ów dziecko może w każdej fili zamienić się w WP Wiem że to nic nadzwyczajnego,ale zabawnie wygląda rodzinka lalek
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.06.2011, 21:38   #212
FakeYourDeath

Reputacja: 10

Pobieralam mody. No trudno, w wolnej chwili zainstaluje simsy od nowa. Dziekuje za pomoc Searle ;p
stare 06.06.2011, 05:59   #213
Owl Finch

Reputacja: 11

A u mnie nie działa bitwa na poduszki... Ktoś też tak ma? Klikam na tą opcję, simy chwilę stoją na przeciwko siebie, po czym interakcja znika.
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.06.2011, 06:18   #214
Aguncja
Guest

Cześć! U mnie pojawił się już pierwszy błąd. Wysłałam dziewczynkę do szkoły z internatem a ona któregoś dnia wróciła nad ranem do domu i tak już została. W zakładce dotyczącej szkoły posiada status- zapisana do szkoły z internatem. Do zwykłej nie chodzi, obija się w domu Nie ma opcji żeby wypisać ją z tej szkoły. Miał ktoś ten problem?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.06.2011, 08:21   #215
Saheli019
Guest

U mnie też zaczeło szwankować....Simy "odskakują" od swoich zajęć. Tzn.każe np.simowi czytać książkę,on ją bierze,siada i "pstryk" jest w drugim końcu domu. Najgorzej jest jak idą do pracy. Co chcwila z niej "wyskakują" i muszę ponownie ich wysyłać. Wszystko zaczeło się gdy dwójkę wysłałam na basen,pływali i zaraz znależli się w dou poczym znikneli. Dało się nimi sterować ale ich nie widziałam. Naszczęście samo przeszło,ale teraz nadal mi "odskakują"....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.06.2011, 08:45   #216
anie_1981

To ja tak miałam po instalacji Po Zmroku. Ale dawno już przeszło. Wtedy to ja miałam moda, który mi bruździł. To był taki mod, który dawał 100% pewność, że jedzenie owoców podczas ciąży steruje płcią dzieci. Poza tym pokazywała się kałuża wody podczas porodu. Mod nazywał się Gender Bender i już go na mts nie ma. U mnie też go już nie ma.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.06.2011, 10:11   #217
EJ70

Cytat:
Napisał Aguncja Zobacz post
Cześć! U mnie pojawił się już pierwszy błąd. Wysłałam dziewczynkę do szkoły z internatem a ona któregoś dnia wróciła nad ranem do domu i tak już została. W zakładce dotyczącej szkoły posiada status- zapisana do szkoły z internatem. Do zwykłej nie chodzi, obija się w domu Nie ma opcji żeby wypisać ją z tej szkoły. Miał ktoś ten problem?
U mnie było tak samo, ale już ktoś o tym pisał, więc wygląda na to że mamy kolejny błąd.
EJ70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.06.2011, 11:24   #218
Aguncja
Guest

Tak wiem że było, już doczytałam Miałam jeszcze lepszy błąd. Simka wyszła za mąż za obcokrajowca z Chin i po wymianie obrączek nie pojawiło się okienko z propozycją wprowadzenia się do niej. Dodam że skorzystałam z pokoleniowego łuku ślubnego. Za pomocą interakcji też nie mogłam nic zrobić- brak opcji. Kiedy "mąż" opuścił jej dom, nie mogła go nawet zaprosić bo zawsze mu "wyskoczyło coś w ostatniej chwili" Na szczęście zapisałam grę tuż przed ślubem. Kiedy ponownie odpaliłam grę wybrałam opcję ślub prywatny i tym razem odbyło się jak należy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.06.2011, 11:31   #219
anie_1981

Oni wydają grę żeby wydać. A błędami się nie martwią... "A najwyżej łatkę się zrobi..."
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.06.2011, 12:58   #220
Saheli019
Guest

He he przypomniałaś mi Anie słowa mojej mamy gdy opowiadało o pracy w FSO. Tam też tak by robić auto na tyle sprawne by wyjechało z "magazynu" a dalej mogło się rozlecieć. Najwyżej mechanik bedzie miał więcej pracy.

Ale ja zadnych modów nie mam. Nie wiem,może samo przejdzie z czasem...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania