![]() |
#211 |
Guest
|
![]()
Odkryłam coś smiesznego (może ktos też to już widział).Otóż jak sim ożeni się/wyjdzie za mąż za WP,który jest normalnym simem i urodzi im się dziecko to ów dziecko może w każdej fili zamienić się w WP
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#212 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pobieralam mody. No trudno, w wolnej chwili zainstaluje simsy od nowa. Dziekuje za pomoc Searle ;p
![]() |
#213 |
Reputacja: 11
|
![]()
A u mnie nie działa bitwa na poduszki... Ktoś też tak ma? Klikam na tą opcję, simy chwilę stoją na przeciwko siebie, po czym interakcja znika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
Cześć! U mnie pojawił się już pierwszy błąd. Wysłałam dziewczynkę do szkoły z internatem a ona któregoś dnia wróciła nad ranem do domu i tak już została. W zakładce dotyczącej szkoły posiada status- zapisana do szkoły z internatem. Do zwykłej nie chodzi, obija się w domu
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
![]()
U mnie też zaczeło szwankować....Simy "odskakują" od swoich zajęć. Tzn.każe np.simowi czytać książkę,on ją bierze,siada i "pstryk" jest w drugim końcu domu. Najgorzej jest jak idą do pracy. Co chcwila z niej "wyskakują" i muszę ponownie ich wysyłać. Wszystko zaczeło się gdy dwójkę wysłałam na basen,pływali i zaraz znależli się w dou poczym znikneli. Dało się nimi sterować ale ich nie widziałam. Naszczęście samo przeszło,ale teraz nadal mi "odskakują"....
|
![]() |
![]() |
#216 |
|
![]()
To ja tak miałam po instalacji Po Zmroku. Ale dawno już przeszło. Wtedy to ja miałam moda, który mi bruździł. To był taki mod, który dawał 100% pewność, że jedzenie owoców podczas ciąży steruje płcią dzieci. Poza tym pokazywała się kałuża wody podczas porodu. Mod nazywał się Gender Bender i już go na mts nie ma. U mnie też go już nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]()
Tak wiem że było, już doczytałam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]()
Oni wydają grę żeby wydać. A błędami się nie martwią... "A najwyżej łatkę się zrobi..."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]()
He he przypomniałaś mi Anie słowa mojej mamy gdy opowiadało o pracy w FSO. Tam też tak by robić auto na tyle sprawne by wyjechało z "magazynu" a dalej mogło się rozlecieć. Najwyżej mechanik bedzie miał więcej pracy.
Ale ja zadnych modów nie mam. Nie wiem,może samo przejdzie z czasem... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|