|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja już się w ogóle zakręciłam z tym wp. Teraz mój dzieciak jest w wieku podstawówkowym. No i wyskoczył mi komunikat, że wp chce wyjść na zewnątrz i się pobawić i żeby go wyjąc z plecaka, żeby się mógł rozejrzeć. Zrobiłam tak i nic się nie stało. Jeśli ktoś miał tego przyjaciela, tak że dziecko go widzi, a reszta rodziny nie, to powiedzcie jak tego dokonaliście?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja to bym chciała w ogóle tą lalkę dostać. Najpierw wprowadziłam rodzinę z dwójką dzieci w wieku pełzającym i nic, no to mówię sobie, okej najwidoczniej musi być niemowlę, więc birę się simami za robotę i urodziły mi się dwie dziewczynki i żadnej przesyłki nie dostałam, teraz są już w wieku dziecka. Ogólnie dodatek mi się podoba, jest co robić dziećmi, pewnie urozmaicą staruszków i nastolatków(jeszcznie nimi nie grałam bo czekam aż mi simy podrosną
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli przez całą ciążę gra się daną rodziną, to w większości przypadków dziecko dostaje pocztą tego wymyślonego przyjaciela. Ale też nie zawsze... Większa szansa jest (przynajmniej u mnie) gdy dzieciak jest pierworodny. A gdy wchodzę do rodziny gdzie simka powiła bez mojej obecności to nigdy nie ma wymyslonego przyjaciela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Bardzo trudno mi powiedzieć, dlaczego zdarza Wam się, że te zabawki nie przychodzą. Moja simowa rodzinka, w której królowa - matka powiła już 4 synów (tak, żadnej dziewczynki...), dysponuje dokładnie czterema takimi lalkami, po jednej na dzieciaka. Wszystkie przyszły pocztą. Dodam - bo to może pomóc - że wszystkie ciąże były wzorowe, tzn. po każdej można było wybrać dziecku te 2 cechy. W każdej czytane były książki o ciąży i spełniane zachcianki żywieniowe królowej - matki. Może to o to chodzi? |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|