![]() |
#51 |
Reputacja: 11
|
![]()
Udało mi się w końcu zrobić ten nieszczęsny panieński wieczór
![]() Garść screenów: Wygłaszanie mowy na cześć przyszłej panny młodej ![]() Oblewanie nektarem ![]() ![]() Tu Kasandra Ćwir namówiona na pocałunek z tancerzem ![]() A co do owłosienia, to uwielbiam najsłabszy wariant ^^ ![]() PS. Ktoś pytał o typ macho, czy ten spełnia wymagania? Ostatnio edytowane przez Chloé : 07.06.2011 - 17:12 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
Prawie spełnia
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
W mojej grze nie widać tego lejącego się szampana, ani wody którą dziecko wylewa z domku na drzewie. Dopiero efekt końcowy czyli jak sim ocieka wodą. Chyba trzeba zrobić reinstalkę...
|
![]() |
![]() |
#54 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Albo masz moda na cenzurę do nieaktualnego dodatku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
no mam
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]()
Kolejna porcja screenów, tym razem ze ślubu znanej już wam Carmen Joliny z Pafnucym Kawalerem (wnukowie rdzennych mieszkańców SV, też lubię tworzyć drzewka genealogiczne, póki co wolno idzie bo gram na epickim).
Na tę okoliczność powstała altanka ślubna na najmniejszej plaży wraz z inwentażem. ![]() ![]() Uroczystość odbyła się z małym poślizgiem, pierwotnie była zaplanowana na zachód słońca by zapewnić 100% romantycznego klimatu ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Chloé : 09.06.2011 - 08:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
to bardziej wygląda na "Opowiadamy jak sobie gramy", a nie screeny z Pokoleń...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Ten 'dom weselny' był pobierany?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Chodzi Ci o tę altanke na plaży czy bangalow małżeński?
Altankę zbudowałam, a bangalow doszedł z dodatkiem. Gnomom w podeszłym wieku też należy się laseczka. ![]() ![]() Taki pomnik pojawia się po śmierci gnoma. ![]() Mam ich tyle, że zaczynam myśleć o cmentarzu dla gnomów, idealnie do tego nadają się te maciupeńkie parcele w opcjach edycji świata. Właśnie odkryłam coś nowego - zbuntowany gnom! Nie spotkałam się jeszcze z takim, co to, nowa generacja gnomów? Ciekawa jestem jak one się romnażają, bo samic w grze nie ma XD ![]() (zwróćcie uwagę na czarne paznokcie i piercing w wardze, trochę słabo widać...) ...aż się dziadek zbulwersował (nie ustawiane, pan gnom przybrał taką pozę po pojawieniu się emo-gnoma, przypadek? ![]() Ostatnio edytowane przez Chloé : 09.06.2011 - 13:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]()
Bindi, a skąd masz te gnomy?
|
![]() |
![]() |
![]() |