![]() |
#281 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie w ogóle w wyposażeniu dzieci nie pojawiają się wymyśleni przyjaciele.
![]()
|
![]() |
#282 |
|
![]()
U mnie jest tak, że jeśli kobieta w ciąży dba o siebie to dziecko dostaje Wp, ale jeśli się zaniedbuje, to przyjaciela nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
|
![]()
Zaglądałaś/eś rodzicem do skrzynki pocztowej? ;>
![]() |
![]() |
#284 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
|
![]()
Mi przysyłają te lalki, ale one nie chcą chodzić, ani nic. Dostaję takie powiadomienia, że lalka chce wyjść i żeby ją wyjąć z plecaka, ale nic się po tym nie dzieje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Guest
|
![]()
Czy tylko ja nie mogę pobrć najnowszego patcha z internetu (mam Windowsa 7)?
|
![]() |
![]() |
#287 | |||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a pracę opiekunki to doszłam tylko do 3 awansu, bo straszliwie nudna ta profesja. ciągłe zajmowanie się dzieciakami, zanudzić się można. ![]() mam kolejne pytanie. ![]() oraz drugie pytanie moje jest takie, że moja simka wracała po studniówce do domu i zniknęła! w drzewie genealogicznym jest, ale ani zaprosić jej nie mogę, ani nic. -.- nie wiem co jest grane.
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 10.06.2011 - 23:26 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
|
![]()
Mam wrażenie, że odkąd zacząłam karierę opiekunki (jestem na 5 poziomie) gra zaczęła mi się zacinać. Nie ma to nic wspólnego ze sprzętem, bo spełnia wszystkie wymagania w 100%, i jak dotąd takiego problemu nie miałam. Teraz już trzy razy gra sama się wyłączyła i często się tnie, a to niestety bardzo mnie wnerwia.
W karierze tez miałam problem z zawodem aktora, od pewnego poziomu simy znikały, jak zmieniłam zawód wszystko wróciło do normy. Ostatnio edytowane przez EJ70 : 11.06.2011 - 08:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Reputacja: 11
|
![]()
Powinno przyjść tyle gości ile zaprosisz, o ile paski znajomości są dostatecznie zapełnione. Jak któryś nie może, to w zastępstwie przychodzi inny losowo wygenerowany z miasta, ale nie zawsze. Gra jest tak skonstruowana, że jak Simy pracuja albo mają zły nastrój to nie przychodzą - tak samo przy zapraszaniu znajomego w celu odwiedzin jest komunikat "w tej chwili nie mam na to ochoty", a w przypadku przyjęć nie ma tych komunkatów i nie można przewidzieć czy goście przyjdą. Na moim wieczorze kawalerskim było 8 gości, a na panieńskim przyszły tylko 4 simki a zaprosiłam 6.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Reputacja: 11
|
![]()
A ile pokolenia zajmują pamięci?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |