|
|
#971 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() A tak do tematu: konie to nowość w The Sims. Dlatego wiele osób czeka na to, by je wypróbować. Widzę, że niektórzy już zaczynają odliczanie dni do premiery Mnie, oprócz w ogóle zwierząt, interesuje wygląd nowego miasta i te parki dla zwierząt. Ciekawe, jak ea to przygotowała? Czy na odwal, czy się trochę postarała?
|
|
|
|
|
|
|
#972 |
|
Reputacja: 10
|
Podsumowanie, co narazie wiemy o TS3 Zwierzaki:
http://www.simowie.info/News:Co_nowe...akach_12.06.11 |
|
|
|
|
|
#973 |
|
Guest
|
@up
kurczaki ;(! będę musiał kupić kolekcjonerską, bo dużo innych małych zwierząt będzie ;/ zawiodłem sie na EA żdziera kasę an tym dodatku. no trudno pewnie ok 150 zł będzie trzeba wydać aby mieć więcej zwierząt (zdenerwowałem się ) |
|
|
|
#974 |
|
Guest
|
Taaa, inne zwierzęta w kolekcjonerskiej. Może się skuszę, jak jeszcze dadzą do niej gryzonie ^^
|
|
|
|
#975 |
|
|
Kolekcjonerskie to nie znaczy chyba, ze będa w edycji kloekcjonerskiej, tylko, ze będzie mozna je kolekcjonować jak np. motyle czy zuki...
|
|
|
|
|
|
#976 |
|
|
Wyraźnie jest napisane, że jaszczurka (kolekcjonerska), żółw (kolekcjonerski). Gdyby chodziło o edycję kolekcjonerską , nie odmieniali by słowa. Także zgadzam się z Mamełe, te zwierzęta będzie można znaleźć i kolekcjonować.
Szkoda , że nie wspominają nic o gryzoniach. Miejmy nadzieję, że jednak będą
|
|
|
|
|
|
#977 | |
|
|
Cytat:
no to jestem zaskoczona po prostu Podsumowując: dzieci w USA chodzą brudne xD ale kąpanie dzieci dałam jako przykład, jest wiele innych nowych rzeczy, które jakieś wybitnie wymagające nie są, ale im sie nie chce... No niestety, trzeba się przyzwyczaić.
|
|
|
|
#978 |
|
|
Tu nie chodzi o to, że te zwierzęta będą w edycji kolekcjonerskiej, tylko będą do kolekcjonowania. Nie mogą dodać do edycji kolekcjonerskiej dodatkowych zwierząt z dodatkowymi interakcjami, tak samo jak w storze nie dodają takich przedmiotów, które wprowadzają całkowicie nowe działania.
|
|
|
|
|
|
#979 |
|
|
To bardzo fajnie, że te zwierzątka będzie można znajdować i dawać do np. terrarium. Czekam jeszcze na jakieś informacje o chomiczkach
|
|
|
|
|
|
#980 |
|
Guest
|
Karel13
Zabaczymy jak to będzie z tymi zwierzaczkami mam nadzieję że one będą w normalnej edycji dodatku Zwierzaki a nie w kolekcjonerskiej
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 74 (0 użytkownik(ów) i 74 gości) | |
|
|