![]() |
#361 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Guest
|
![]()
A ja mam kilka pytań. Jeszcze nie kupiłam dodatku (trochę się zejdzie
![]() 1. Jest ten system wspomnień. Ale po śmierci danego sima nie można już zobaczyć jego wspominek? Np. gdyby to zostało jako album rodzinny danego sima, położyć to na półce do stałego użytku. 2. Kiedy któryś sim nagrywa video, to później dysk zostaje u niego w wyposażeniu i można go wyjąć i dać komuś w prezencie (np. młodej parze po ślubie)? Albo chociaż zostawić w ich domu? 3. Czy prezenty po ślubie dostaje się tylko od osób, które były na uroczystości, czy od losowych mieszkańców miasta? Jeżeli ta druga opcja, to muszą być chyba w jakimś stopniu zaprzyjaźnieni, czy od jakiegoś nieznajomego prezent z gratulacjami się dostaje? 4. Od czego może być kryzys wieku średniego, oprócz ślubu za młodu i słabo rozwiniętych umiejętności? Heh, pytam o takie może błahostki, ale ciekawi mnie, jak będzie mi się grało w przyszłości Pokoleniami. ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kryzys ma każdy sim więc uważaj na to jak grasz.
![]() |
#364 | |
|
![]() Cytat:
2. Dysk jest w wyposażeniu nagrywającego sima, można go dać w prezencie jak i odtworzyć na telewizorze (potrzebna do tego domowa stacja dysków). 3. Prezenty ślubne są tylko od osób zaproszonych. 4. Niestety niewiem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
|
![]()
Czy ktos już odkrył magiczne gnomy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
|
![]()
Magiczne gnomy były już w podstawie (Tajemniczy Pan Gnom), z każdym nowym dodatkiem dochodzą jakieś nowe. W Pokoleniach chyba żadnego nowego niema, za to te z podstawki mogą się starzeć i rozmnażać.
Tu są przedstawione wszystkie gnomy: http://simsopedia.blogspot.com/2011/...e-gnomy-1.html Ostatnio edytowane przez Chloé : 14.06.2011 - 15:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
|
![]()
Czy nastolatkowie mogą dawać sobie kwiaty i czy tylko płeć męska może to robić?
Dzięki za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
|
![]()
Mogą, bez względu na płeć, gdyż jest to po prostu dodatkowa interakcja romantyczna do stosowania od nastolatka do emeryta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
|
![]()
Ja chyba nie mam żadnej domowej stacji dysków z kamery... Te kasety po prostu leżą u mnie przy telewizorze i mogę je normalnie oglądać. Ale jeżeli jest coś, do czego mogę je schować, żeby się nie walały po domu, to byłabym happy. Ja moim Simom kupiłam najnowsze playstation, to z Pokoleń, może to ma dwie funkcje, odtwarzanie gier i dysków z kamery... ale nie wiem. Muszę pogrzebać w grze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
|
![]()
Ta stacja właśnie służy do przechowywania filmów, znajduje się w elektronice>różne. Dzięki temu każdy sim może odtworzyć film, a nie tylko ten, który ma dyski w wyposażeniu
![]() Ostatnio edytowane przez Chloé : 14.06.2011 - 18:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|