![]() |
#611 |
Reputacja: 10
|
![]()
oj tam, wiadomo o co chodzi >D
swoja drogą, czasem trzeba się mocno nastarać, zeby zaciążyć :D
|
![]() |
#612 |
|
![]()
Są do ściągnięcia jakieś dodatki typu fryzury, suknie itp.? Czy może w ogóle nie da się do Średniowiecza czegokolwiek wrzucać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#614 | |
Guest
|
![]()
Ponowie swoje pytanie:
Cytat:
Przeszedł wogóle ktoś wszystkie ambicje? |
|
![]() |
![]() |
#615 |
|
![]()
Mam pewien problem.
Postawiłam w królestwie aż 13 budynków, a cały czas nie mam odblokowanego 'tylko dla zuchwałych' co mam robić? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Guest
|
![]()
Mój czarodziej nie potrafi zapamiętać zaklęcia "Niebiańskiej tarczy". Wiecie może, co musi zrobić, by w końcu mu się udało? Jest już na 4. poziomie i z innymi zaklęciami tj. "Magiczna strzała", "Klątwa", itp. też sobie nie radzi. Ponadto wszystkie mikstury, jakie tworzy na czyjeś zamówienie, okazują się być pustymi butelkami... Co robię nie tak albo co pomijam?
|
![]() |
![]() |
#618 |
|
![]()
Sim musi mieć wysoki wskaźnik skupienia, czyli jakby nastroju. Popraw mu humor odwiedzając karczmę czy wybrać się gdzieś, gdzie lubi.
![]() |
#619 |
|
![]()
Mam misje "śmierć avatar" ---> "wykorzystaj zamieszanie" i mam zdobyć proszek białego dymu .. tylko jak? na aktualnym zadaniu jest napisane: " musze nabyć troche proszku białego dymu. Jakocjum powinno dać to w zamian za flaszke oliwy." Żegluje na handel do jakocjum , mam w ładowni tą oliwe w plecakumam oliwe i nic! probowałam jesze "zegluj do jakocjum" ale to tez nic nie daje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Guest
|
![]()
Witam mam pewien problem. Mam misje "smok z miasta Sylion (nazwa miasta włana)" kieruje w niej czarodziejem i kowalem.Mam rzucic zaklecie "przyjaźń" na cel który wyznaczyłam. wszystko pieknie ładnie ale umiem zaklęcie a niemoge go rzucic! próbowałm na innych simach ale nie ma go poprostu! ten cel miał byc moim wrogiem sprzeciwiłam do siebie pół miasta i nadal nic! wchodze w zakładke "rzuc zaklęcie...." i mam tylko tek które pamiętałm wczesniej... niechciałabym porzucac misji bo nie wiem czy wtedy traci sie doswiadczenie....a jak sie traci to przerąbane bo w tej misi podniosłam moich simów o parenascie poziomów! pomocy?!
Cytat:
![]() @Absinthedit: 2. Zabrania się dodawania dwóch pod rząd postów. Jeżeli nagle Cię „oświeci”, dodaj to do posta poprzez opcję „Edytuj”. Dziękuję za uwagę Ostatnio edytowane przez Raven : 29.06.2011 - 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|