![]() |
#411 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko: Moi simowie mają dalej status zauroczeni mimo, że byli ze sobą już na chyba co najmniej 10 randkach, a w poprzednich postach pisali niektórzy że im sie chcieli żenić już po 6 randkach.Do tej pory nie mają w romantycznych opcjach interakcji zaporoponuj stały związek, co jest kur..
![]() |
![]() |
|
![]() |
#412 |
Reputacja: 10
|
![]()
Musisz tak długo kazać im powtarzać romantyczne interakcje, aż się pojawi ich więcej.
Remus, po pierwsze, czemu masz snape'a na avku? Nie lubił Lupina, wiesz ![]() Po drugie nie ma żadnego kodu na umiejętności, są tylko mody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Guest
|
![]()
doman145- u mnie simy hajtneły się chyba dopiero po 20 randce. A u mojego brata po pierwszej
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
|
![]()
A mogę wiedzieć jaki jest mod
Jeśli chodzi o mój avatar to chciałem was rozśmieszyć znudził mi się a mimo to Remus jest moim ulubiony bohaterem niż Snape to tylko tak dla zabawy |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
|
![]()
Mam pytanie - wysłałam simkę, jako dziecko do szkoły z internatem i teraz przeszła do następnej grupy wiekowej i teoretycznie wróciła do domu - jej miniaturka jest zielona, ale nie widać jej zdjęcia, ani nie mogę się na nią przełączyć - czy ktoś może mi podpowiedzieć, jak mogę ją "odblokować"?
Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
|
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o wywołanie interakcji dot. związku, to u mnie działa, gdy po flirtowaniu, komplementach itd. wybiorę "trzymaj za ręce", a jeśli jest, to "szepcz do ucha", czy "pogłaszcz po policzku" [jakoś tak ![]() Dodam, że poziom znajomości powiększam zawsze za pomocą "testing", by randka zaczynała się od bycia najlepszym przyjacielem ![]()
![]() |
![]() |
#417 |
|
![]()
Kilka modów to potrafi, ja polecam NRaas Master Controller.
http://www.the-isz.com/nraas/index.php?topic=932.0 No i poradnik o modach... http://forum.thesims.pl/blog.php?b=205 Jak już masz moda, to klikasz na Sima, wybierasz NRaas\Master Controller. Pojawi się okienko i masz "opcje podstawowe", "opcje zaawansowane" i znowu "opcje zaawansowane". No to wybierasz te zaraz pod "opcjami Podstawowymi" i tam jest "Poziom umiejętności".... Wyskakuje Ci okienko z umiejętnościami, niektóre są umiejętnościami "ukrytymi", np gra w rzutki. Możesz pozaznaczać więcej umiejętności, nie tylko jedną. Na dole przycisk "V" i po kolei pojawiają się okienka z prośbą o podanie poziomu umiejętności... EDIT: A co do randek, to ja też daję od razu na maksa pasek kontaktów, parę interakcji romantycznych.... Simy łatwo zbajerować ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 17.06.2011 - 20:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
|
![]()
@Muffin- Jak twój sim będzie nastolatkiem to WP też nim będzie. Ale co będzie potem to nwm. Sprawdzę jutro.
![]() |
#419 |
|
![]()
Mój WP stał się nastolatkiem przed moim dzieckiem. Przedłużałam często czas trwania okresu dziecięcego (chciałam, żeby moja simka wreszcie wyprodukowała ten eliksir przemieniający WP w sima) i to chyba dlatego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
|
![]()
A mój dzieciak ciągle bawi się lalką i nic się z nią nie dzieje, jakby była zwykłym misiem do przytulania. O i już wiem, dlaczego gra mi się muli... To nie wina modów, nie nie... To wina wspomnień. Posiedziałam trochę na forum mts i dowiedziałam się ciekawych rzeczy. Otóż sąsiedzi, a nawet npc, też mają wspomnienia! Gra je ciągle zapisuje i stąd te zacinki co kilka sekund... Pozostaje czekać, jak zwykle zresztą, na moda, który naprawi błędy EA Games... Potrzebny jest mod wyłączający automatyczne dodawanie wspomnień, lub taki, który zapisuje tylko ważne rzeczy, ale najlepiej tylko w aktywnej rodzinie, inaczej nigdy nie doczekamy się nie zacinającej się gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|