![]() |
#502 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli chodzi ci o to - do ślubu nie potrzebne są krzesełka.
A czy wie ktoś może dlaczego gdy włączyłam gre wszystko było normalnie, potem moja simka pojechała do szpitala a gdy chciałam by wróciła do domu to jechała np. do plazmy potem do kujona, a jak chciałam ją przeprowadzić telefon był zablokowany ? Czyli inaczej nie miała domu. PS. Nie mam żadnych modów, ale gram na zapisie ''przedpokoleniowym''. Ostatnio edytowane przez Vallentina : 25.06.2011 - 12:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
|
![]()
Ja zawsze wpisuję "resetSim imię nazwisko" dziecka, które zostało na parceli i ono od razu znika.
![]() |
#504 |
Guest
|
![]()
A które to te gnomy z podstawy? Ja mam tylko tego w dekoracjach do ogrodu z bródką.
|
![]() |
![]() |
#505 |
|
![]()
Te w dekoracjach są zwykłe i nic nie robią. "Prawdziwe" gnomy znajduje się w różnych miejscach lub kupuje w katalogu, ale po wpisaniu BuyDebug.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Guest
|
![]()
Ale te z BuyDebug to są z różnych dodatków,ktore są więc z podstawy? Mam tego z brodką,tego "rapera" i wampira i nie starzeją się i nie rozmnażają. Tylko pozycje zmieniają...
|
![]() |
![]() |
#507 |
|
![]()
Mi się zestarzał tylko taki z bródką w czerwonej czapeczce. Z resztą, to powinny być przy nich ikony z którego dodatku pochodzą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Guest
|
![]()
a jak w ogóle mieć te prawdziwe gnomy nie tylko dekoracyjne o trzeba zrobić ?
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Reputacja: 11
|
![]()
Możesz je wyłowic, znaleźc w katakumbach lub w śmietnikach. Czasem zamiast kamieni mogą ci przysłac gnoma, znależc w prace lub kupic w komisie.
możesz też wpisac buydebug i kupic
![]() |
![]() |
#510 |
Guest
|
![]()
Chciałabym zapytać, czy da się jakoś zainstalować ten dodatek tak, aby nie była potrzebna płyta?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|