![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Saheli- moda na sukces?
![]() Dalszy ciąg moich nudziarzy Amanda wybrała się do parku ,zobaczyła tam tego Alto (nie wiem jak ma na imię) i zrobiła śliczną minę ![]() ![]() Po chwili była jednak znów uroczą osóbką ![]() Jak wróciła do domu to zebrało jej się na wymioty. Niestety świadkiem była pokojówka która się z niej śmiała ![]() Jej mąż (tak znowu zapomniałem jego imienia i nie nie robię tego specjalnie) awansował i jest teraz lekarzem szpitalnym. Tylko niestety jest ciągle zmęczony ![]() Para pewnego wieczoru postanowiła wybrac się do jakiejś knajpki ![]() Lecz niestety Amanda źle się poczuła i pobiegła do łazienki. Gdzie z duma uznała że urósł jej brzuch! ![]() Poszła zawiadomić swojego męża o tym że jest w ciąży ![]() A on pogłaskał ją po brzuchu ![]() Brzusio Brzusio ![]() Niestety mąż dostał wezwanie w środku nocy i musiał jechac do szpitala ![]() Na czułości było mniej czasu bo MĘŻA praktycznie nie było w domu. Nawet posiłków nie jedli razem Jedna z nielicznych chwil gdzie są razem ![]() Ostatni dzień ciąży. Nie powinna nic robić a poszła do sklepu i zasadziła jabłoń ![]() ![]() Wieczorem zaczęły się SKURCZE ![]() ![]() Rodząca pojechała w ciężkim stanie do szpitala (mąż własnie stamtąd wracał. Minęli sie na ulicy) ![]() Weszła do szpitala ... ![]() A ludzie którzy byli przed szpitalem zaczeli krzyczeć i panikować ![]() Już z maleństwem na rękach. Urodziła się dziewczynka (a tak liczyłem na chłopca ![]() Nazwałem ją Nicola ![]() I rodzice wraz z dzieckiem wracają do domu ![]() Tyle mam nadzieję że nie przysnęliście ![]() Sory za liczne błędy interpunkcyjne ,powtórzenia i takie inne. Aaa no i sorka za moją grafikę Ostatnio edytowane przez Trykuu. : 29.06.2011 - 07:20 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|