|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Jejuszku, nakarm Nadię, bo wygląda na anorektyczkę ![]() Czekam na ciąg dalszy, ja dam niedlugo historię Zeldy Mae. ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie do wiary. Moja wampirzyca zaprosiła kiedy Vladimira by się oświadczyć (była już z nim w ciąży) i też wszedł i zaraz umarł z głodu
![]() A tutaj moja interpretacja życia Ćwirów w TS3 ![]() Kornelia Ćwir postanowiła pójść do pracy, więc zatrudnili młodą studentkę Ethel jako gosposie i opiekunkę do Mortimera. Zaprzyjaźnili się, a Ethel stała się wampirem. ![]() Morti rósł i tradycyjnie zaczął flirtować z Bellą Kawaler, urodziła się mała Kasandra Świr. Niestety tuż po jej urodzinach, Moritmer i Bella wzięli rozwód (tak, Alexander się narodzi). ![]() Kasandra i gosposia od razu zostały przyjaciółkami. Tymaczasem Ethel i Morti (będąc najlepszymi przyjaciółmi) zaczęli się ze sobą flirtować itd. Ostatecznie się zaręczyli. ![]() A to jest Gloria, czyli jedyna wampirka w rodzinie Ćwirów (bo Ethel zrezygnowała z wampiryzmu), córka Mortimera i Ethel Ćwir. Z takim kolorem włosów się urodziła! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości) | |
|
|