![]() |
#541 |
Reputacja: 10
|
![]()
resetsim? a jak nie, to spróbuj wyprowadzić i wprowadzić rodzine (tylko w edycji miasta, za pomoca 'eksmituj'), mi ostatnio jak rodzice nie chcieli wrocic z darmowych wakacji to pomoglo. albo zrob dzieciakowi urodziny. a wlasnie, to nastolatka czy dziecko?
![]() |
|
![]() |
#542 |
Guest
|
![]()
The Overwatch przywraca zaginionych simow http://www.the-isz.com/nraas/index.php?topic=935.0
|
![]() |
![]() |
#543 |
Guest
|
![]()
@Chatoyant, spróbuję tego sposobu z przeprowadzką i resetsim, może się uda. Dziecko zapisałem do szkoły z internatem jak była dzieckiem, teraz dorosła do nastolatki i nic się nie zmieniło.
@ilona, ta nastolatka mi nie zaginęła. Poprostu nie pojechała do tego internatu bo nie przyjechał po nią transport i teraz cały czas siedzi w domu, tak jakby nie miała szkoły. Może dla niej to dobrze mieć takie długie "wakacje" ale ja nie mam co robić z nią ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Guest
|
![]()
mimo to polecam Ci ten mod
|
![]() |
![]() |
#545 |
|
![]()
Mam WP i dostałem wiadomość od Ośrodka Naukowego, że zobaczyli, że mój Sim kontaktuje się często z niewidzialną postacią i wyczuli energię i chcą, aby mój Sim przyniósł jakiś Kryształ, żeby mogli go ożywić, miał już ktoś taką okazję i wie gdzie znaleźć ten kryształ ?
![]() |
#546 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja miałem tą okazje, ale niestety nie chciałem jej rozwiązywać, ponieważ nie chciało mi się szukać tego klejnotu, a go można znaleźć:
-szukaj po całym mieście dzięki pomocnikowi kolekcjonera. -wykop kopaczem (potrzebna kariera, jak nie masz wynalazcy w rodzinie, wybierz się do komisu po maszynę kopiącą, tam powinna być.)
![]() |
#547 |
|
![]()
A ja też mam pytanie odnośnie wymyślonego przyjaciela... Znaczy mój sim bardzo lubi się z nim bawić i dostał zachciewajkę, że chce powiedzieć wszystkim o swoim wymyślonym przyjacielu, ale nie mogę nigdzie znaleźć takiej interakcji. Próbowałam na innych simach, na nim samym, na telefonie, nic. Próbowałam nawet interakcji "zdradź sekret" ale to nie jest z WP w żaden sposób związane...
Ktoś ma jakiś pomysł? Aha i w jakich sytuacjach ten przyjaciel robi się niewidzialny? Bo u mnie na razie wszyscy widzą tą lalkę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Guest
|
![]()
a ta lalka jest w wieku dziecka czy nadal jest mała? No i dziecko zawsze widzi swojego przyjaciela ale dorośli go nie widzą
|
![]() |
![]() |
#549 |
|
![]()
Właśnie u mnie widzą go wszyscy, nawet dorośli... A lalka jest taka, jaka była, u mnie chyba nie urosła wcale, ale może ja po prostu nie widzę różnicy...
W każdym razie bardzo chciałabym się dowiedzieć, jak opowiedzieć światu o przyjacielu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
|
![]()
Wymyślony Przyjaciel musi urosnąć i stać się wzrostu Sima, który go dostał. JA mam tą interakcją jak klikam na rodziców dziecka i jest tam "Powiedź o Wymyślonym Przyjacielu".
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|