![]() |
#191 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Rudolf (starszy) i Adrian Wintowicz. ![]() Donatka Charkowska witająca się ze swoim młodszym braciszkiem, Olivierem. ![]() Rodzeństwo Inków: Najstarszy jest Wincenty, najmłodszy - Jeremi. Mały Wini z tatą =) ![]() I z mamą =) ![]() Tu trochę starszy: ![]() ![]() ![]() Młodsza siostrzyczka Winiego, Laurka, zaraz po narodzinach: ![]() Jej miłość do przyrody nie wzięła się znikąd =) ![]() I Jeremi. ![]() Tutaj podczas nauki chodzenia ze starszą siostrą =) ![]() Lepienie diabelskiego bałwana - też z siostrą ;> (i widać co w nich wszystkich siedzi xD) ![]() I tu cała trójka: ![]() Możecie się spodziewać późniejszych wspólnych zdjęć Laury i Rudolfa - zostaną parą :> Na koniec Ignaś Martin. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 25.02.2012 - 11:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam tylko jedno zdjęcie, to taka mała ciekawostka...
![]() ... ciekawe, nie? Być może niedługo zrobię więcej i edytuję posta. Ostatnio edytowane przez Feanora13 : 02.07.2011 - 19:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Reputacja: 26
|
![]() No dobra, czas na malutkiego Olivera.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze bardzo lubiłam, jak moi Simowie kąpali maluszki ![]() ![]() A to mnie prawie rozczula ![]() Pierwsze urodziny: ![]() I mały bonus... ![]() ^ Heeh, rozwala mnie to zdjęcie... ^
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 09.07.2011 - 17:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
Dobra, to czas na mnie
![]() Abby Adams (aktualnie) ![]() ![]() ![]() Shanna Wilson (Vernis) (już jest dorosła) ![]() I jej dzieci, Darcy i Shay (aktualnie): Darcy u taty: ![]() I Shay u mamy: ![]() ![]() Michael Down (mój ulubieniec ![]() ![]() ![]() I jego siostra, Bella Rose (aktualnie): ![]() Ryan Charlie Bennet (aktualnie): ![]() I jego siostrzyczka, Bonnie Bennet (aktualnie): ![]() ![]() Bill Ty Jackson (kuzyn rodzeństwa Bennet, aktualnie): ![]() ![]() ![]() Justin Lucas Bennet (kuzyn trójki wyżej, aktualnie): ![]() I jego brat, Mitchel Bennet (aktualnie): ![]() sorry za jakość :-) |
![]() |
![]() |
#195 |
Reputacja: 26
|
![]() Oliver po pierwszych urodzinach. ![]() Najwyraźniej też chciałby kawałek tortu - niestety, był jeszcze za mały. ![]() Ale dostał klocki i bardzo lubił się nimi bawić. ![]() Kolejne urodziny... ![]() Niebrzydki chłopak wyrósł, jak sądzicie? ![]() Prezent na urodziny - ciekawe, co dostał... ![]() A to jest niejaki Edward. Jeden z moich ulubionych Simów, teraz już nastolatek. ![]() ![]() Mówcie sobie, co chcecie, ale lubię, jak dzieciaki puszczają bańki, niezależnie od płci ![]() Tutaj z siostrą, Helen, rozmawiają o... bo ja wiem, pewnie o puszczaniu baniek ![]() ![]() Ale nie, raczej o czymś ciekawym. Zagadali się i ojciec musiał ich ponaglić, żeby się ubierali... ![]() Sam miał do pracy dopiero na jedenastą. Tutaj Helen. Pewnego letniego dnia po prostu rozłożyła koc na podwórku i zaczęła się opalać. Nawet nieźle jej wyszło... ![]() Helen jest już na studiach. Tu nasi "starzy" znajomi, Alec i Frank Goth. ![]() A to... Brandi Newbie (albo Balbina Nowak), tak jest, to ma być TA Balbina jako dziecko - ale mojego autorstwa ![]() ![]() Sorki za jakość, to fotki ot-tak pstryknięte w grze. Praktycznie... wszyscy Ci Simowie są mojego autorstwa, tylko Oliver i Frank "częściowo mojego", bo urodzili się w grze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]() ![]() zrobioniona przeze mnie Kasandra Ćwir. |
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]()
Kilka zdjęć z mojej gry rodziną Burleson
Cat jako niemowlak ( rozwala mnie te zdjęcie ) ![]() Tutaj jako małe dziecko ![]() I jako dziecko z tatą ![]() Tutaj też jako dziecko z siostrzyczką Lauren ![]()
![]() |
#198 |
|
![]()
Kamil Wójcik
Gerwazy Wójcik ![]() To zdjęcia mnie rozwala ![]() ![]() ![]() Doszły nowe maluszki - Adrian i Gosia. A tu jeszcze jedna fotka Kamilka jako niemowlę. ![]() I ropoczynamy nową grupę wiekową - małe dziecko. Zostawili myju-myju w zlewach i ciągłe leżenie i stali się małym bachorkami. ![]() CDN. Ostatnio edytowane przez Arisane : 28.08.2011 - 16:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Aha ale mam podnietę, nauczyłam się wstawiać zdjęcia za pomocą imageshack! Dlatego dodam se tu zdjęcia dzieci :p
![]() Ariel Kapulet (nie zmieniałam wyglądu bo mi się nie chciało, to była rodzina do testów) bawi się toaletą xd ![]() Amandzia, córeczka Loli Jedynak i Jaśka Kowala (wzięli ślub przez insimenator, bo to rodzeństwo). Tu jako niemowlę ![]() A tu jako małe dziecko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|