![]() |
#1331 |
Guest
|
![]()
Ja sie bardzo cieszę, że wyjdą zwierzaki i mam nadzieję, że będą też rasy bardziej popularne w Europie np bokser i inne których nie było w dwójce chodzi mi też o długowłose psy
Myślę, że Ea robi simsy tylko pod kątem swojego rodzimego kraju czyli USA bo rasy w thesims2 to zbitek najbardziej popularnych ras w Ameryce Płn |
![]() |
|
![]() |
#1332 |
Reputacja: 10
|
![]()
W dwójce były boksery, wiem bo właśnie mam boksera w swojej dwójkowej rodzinie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja się bardzo ciesze, że to (może) nie jest ostateczny wygląd okładki... ;d
Myślę, że dowiemy się tak na 100% jak będzie wyglądała okładka około premiery Miejskiego Życia (czy jak to tam.) . ;x
![]() |
#1334 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
|
![]()
Pet lovers that would like to adopt ferrets, chinchillas, rabbits, and others are being left out of the fold
mam mały problem z tym zdaniem bo nie do końca wiem co to fold, ale to chyba idzie jakoś tak: Miłośnicy zwierząt, którzy chcieliby zaadoptować fretki, szynszyle, króliki i inne zwierzęta są.... pomijani? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
|
![]()
Od początku to powtarzam, ale nikt mnie nie słucha. Ludzie zobaczyli słowa "ferrets" czy "rabbits" i powtarzają w kółko, że będą gryzonie, zamiast spróbować zrozumieć sens zdania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
|
![]()
Nigdzie nie znalazłam frazy "to be left out of the fold", w żadnym słowniku internetowym... Samo "fold" to zagięcie, czy fałda... Więc tak naprawdę może to znaczyć wszystko. Przypuszczam, że to typowy ichni idiom po prostu...
W każdym razie ja nie mam zamiaru się załamywać. Cała moja przygoda z simsami zaczęła się od tego, że chciałam zwierzaki i wreszcie doczekałam się! Jeszcze tylko kilka miesięcy! Jak tylko wyjdą - lecę do sklepu je kupić a potem sama osobiście sprawdzę, co jest w tym dodatku, a czego tam nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Guest
|
![]()
Szczerze? Nie obchodzi mnie to jak te wilkołaki będą wyglądały. Ja się tylko modlę żeby nie było jak z wampirami! O co mi chodzi? Wampir powinien budzić strach powinien simów atakować w nocy znienacka, a tu co mamy? To zaprzyjaźnianie się już na samym początku mnie dobiło :/ no bo kurde co idzie se wampir podchodzi do sima i tak jakby mu mówił "Cześć jestem wampirem za chwilę Ci wyssę krew ale najpierw poznajmy się trochę". Idiotyzm!
|
![]() |
![]() |
#1339 |
|
![]()
taaa mogli zrobic Buffy Postrach Wampirów ;D
![]() |
#1340 |
|