![]() |
#11 |
Reputacja: 26
|
![]()
Heh, co do Nancy, to w sumie miała taka być, gdybym miała ją przerobić (a mogłabym) to niewiele bym zmieniła
![]() OK, wczoraj wieczorem zrobiłam kolejną sesję zdjęciową, kolejnej mojej Simce. Mam nadzieję, że się Wam spodoba, acz od razu ostrzegam, że zdjęć będzie sporo... ![]() Ta młoda kobieta o ciemnorudych włosach to ambitna bestia. Marzy o sławie, najlepiej jako aktorka. Jest charyzmatyczna i ma spory talent, a także nie najgorszy głos. Jej wadą jest łakomstwo - ale ma niezłą przemianę materii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wygląda na co dzień... Przy okazji, pochwalę się próbką pierwszej fryzury, którą reteksturowałam* ![]() ![]() Oraz zdjęcie z gry... ![]() I tak jak zwykle - szczere opinie, konstruktywna krytyka, i pozdrawiam wszystkich rudzielców oraz miłośników tego pięknego koloru. *tylko reteskturowałam, żeby nie było, zresztą z użyciem tekstur od Pooklet (które bardzo lubię); a mesh jest z Coolsims. Zamieściłam ją na GoS i dw... Mam tam innego nicka jakby co.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 02.07.2011 - 04:39 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|