![]() |
#561 |
Reputacja: 10
|
![]()
A to przepraszam, niestety w wyszukiwarce nie znalazłam, a przeglądanie ponad 50ciu stron to ciężka sprawa...
A opcja "przepędź"? Czy WP odejdzie i nigdy nie wróci? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#562 |
|
![]()
Przepędź działa chyba tak samo jak w przypadku Simów, WP powinien po prostu wyjść z pomieszczenie, gdzie akurat jest nasz dzieciak. Ale pewności nie mam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
WP się obrazi, zmieni w małą lalkę i sim będzie musiał go "przeprosić" by znowu był kimś więcej niż zwykłą lalką
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
|
![]()
Hej
Czy u was Magiczne Gnomy też się zmieniają miejsca masowo bo odkąd mam zainstalowane pokolenia to Gnomy przemeszczają się w grupach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
|
![]()
U mnie jest to samo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem: Ja zawsze tworzę faceta i poznaje dziewczynę i zaczyna się dalsze pokolenie lecz gdy kupiłem "pokolenia" oprócz "zostania sympatią na zawsze" to nic innego nie wyskakuje mogę z nią cały dzien przyjazne zabawne i romantyczne a tam ani zaręcz ani nic poza sympatią stałą. Czy to jakiś bład czy dodali utrudnienie ?
|
![]() |
![]() |
#567 |
|
![]()
No nie wiem, ja mogę jakoś na pierwszej randce się zaręczać itd, ale niektórzy zgłaszają coś takiego. Po prostu muszą mieć pasek kontaktów na maksa i potem już tylko interakcje romantyczne aż do skutku. Spróbuj im wykupić nagrodę szczęścia, "Atrakcyjny sim", czy tak jakoś, to coś z ikonką magnesu, i coś ze słowem "uwodziciel" w nazwie, doszło to w Po Zmroku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
|
![]() Cytat:
Anie_1981 ty je znajdujesz, czy kupujesz? Może te kupione się nie rozmnażają (w co wątpię). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja kupiłem te gnomy, i mi się "rozmnożyły" . Tylko dałem je w prezencie, z myślą, że ten sim je będzie miał w wyposażeniu, a tu... BUM... Straciłem rodzinkę gnomów. ;[
![]() |
#570 |
|
![]()
z tego co czytałam, to wielu z was tak miało, otóż chodzi o szkołę z internatem:
mój sim zapisał córkę w piątek i pisało bla bla bla transport przyjedzie w niedzielę o którejśtam. ale nie przyjechał :/ no i jest poniedziałek godzina 9 a moja simka nie może iść do żadnej szkoły. normalnie siedzi w domu i się bawi ktoś gdzieś poradził żeby wypisać, ale klikam na komputerze i telefonie i nadal nic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|