|  | #51 | 
| Zarejestrowany: 25.05.2009 Płeć: KobietaPostów: 162 Reputacja: 10 | 

Mnie pomogła instalacja gry od początku. Odinstalowałam wszystkie Simsy, zresetowałam komputer, pousuwałam resztki i zainstalowałam Sims 3 i wszystkie inne dodatki od samego początku i po kolei. Na razie tych najbardziej rażących błędów nie ma (znikanie rodzin, brak wolnej woli itd). Oby już tak zostało... .
		 | 
|  |   | 
|  | 
|  | #52 | 
| Admin Emeryt UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 5,153 Reputacja: 19 | 

Na to znalazłam sposób NRaasa MC. Klikam dzieckiem/nastolatkiem na teren wokół szkoły i resetuję parcelę. Czasami porzebny jest też reset miasta.
		 | 
|  |   | 
|  | #53 | 
| Zarejestrowany: 23.02.2010 Płeć: KobietaPostów: 30 Reputacja: 10 | 

Pojawił się u mnie kolejny problem. Wywala mnie do pulpitu przy edycji miasta.
		 | 
|  |   | 
|  | #54 | 
| Zarejestrowany: 09.04.2009 Wiek: 44 Płeć: KobietaPostów: 4,282 Reputacja: 10 | 

Jaki "nowy przycisk"? Na razie nie przełączam rodzin więc nie bardzo wiem o jaki przycisk może chodzić.
		 | 
|  |   | 
|  | #55 | 
| Admin Emeryt UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 5,153 Reputacja: 19 | 

Zmienić rodzinę można teraz także przyciskiem, który się pojawia przy najechaniu na jakiś zamieszkany budynek w trybie edycji miasta...
		 | 
|  |   | 
|  | #56 | |
| Zarejestrowany: 06.02.2008 Płeć: KobietaPostów: 678 Reputacja: 11 | Cytat: 
  Zdecydowałam się zainstalować MasterController, po zresetowaniu całego miasta problem zajęć dodatkowych oraz trudności w powrocie simów ze szkół z internatem - zniknął. Oby tak zostało   
				__________________ [IMG]http://i40.************/16li8o0.jpg[/IMG] | |
|  |   | 
|  | #57 | 
| Zarejestrowany: 02.11.2010 Skąd: Gdzieś Wiek: 35 Płeć: KobietaPostów: 349 Reputacja: 10 | 

mam problem odkąd mam Pokolenia, moje dwie nastolatki pokłóciły się i zaczeły wzajemnie się ignorować...no i mnie wkoncu wkurzylo to ze non stop się kłócą więc wziełam wskaźnić przesunęłam że są przyjaciółkami a te pipy dalej sie kłócą :/  dodam że mają pozytywne cechy

__________________ Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen | 
|  |   | 
|  | #58 | 
| Guest 

| 

dodatek pobił chyba wszystkie rekordy ,jeżeli chodzi o błędy,od kilku dni siedzę nad nowym domkiem,wczoraj nie chciała zapisać mi się gra-jakiś tam błąd,a dzisiaj nie mam save....po prostu zarąbiście,wie ktoś jak go odzyskać
		 | 
|   | 
|  | #59 | 

A np. w Win7 jest opcja przywracania poprzednich wersji plików i folderów? Bo wnioskuję, że nie masz backupa? | 
|  |   | 
|  | #60 | 
| Guest 

| 

tego nie wiem,w każdym razie gra w ogóle nie widzi tego zapisu
		 | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
| 
 | 
 |